بهرهبرداری از 16 هزار فضای آموزشی در دولت تدبیر و امید
بیرجند - ایرنا - رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون 16 هزار فضای آموزشی در کشور به بهرهبرداری رسیده که بیش از 81 هزار و 500 کلاس درس در آنها گنجانده شده است.
مهرالله رخشانیمهر روز پنجشنبه در آیین بهرهبرداری همزمان از 268 فضای آموزشی 15 استان کشور به همراه مجتمع آموزشی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی (مجتمع حیات طیبه) در بیرجند که با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهوری برگزار شد افزود: با بهرهبرداری از این پروژهها متوسط سرانه فضای آموزشی کشور از 4.86 به 5.22 درصد افزایش یافت.
وی گفت: سازمان نوسازی مدارس با حضور خیران نیکاندیشی همچون هاتفیها، علیپورها، مردانی آذریها و گیتینژادها توانسته تعهدات خیران را از 550 میلیارد تومان در سال 92 به سه هزار میلیارد تومان در سال 99 برساند.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: در مجموع خیران در این سالها بیش از هشت هزار میلیارد تومان در حوزه مدرسهسازی مشارکت کردند و دولت هم برای تکمیل سهم خود بیش از چهار هزار میلیارد تومان اعتبار گذاشته است.
وی افزود: از سال 99 تاکنون روزانه 9 میلیارد تومان از اعتبارات ملی در مدرسهسازی هزینه شده و سهم نوسازی مدارس از اعتبارات کشور 7.5 درصد افزایش یافته است.
رخشانیمهر گفت: علاوه بر این با هدف گسترش فرهنگ مدرسهسازی از طریق طرح آجر به آجر شاهد مشارکت یک میلیون نفر در ساخت مدرسه بودهایم.
وی بیان کرد: امروز در نخستین گام تحقق برنامههای سال 1400 شاهد افتتاح و بهرهبرداری از 268 بنای آموزشی با هزار و 295 کلاس درس و اعتبار هزار میلیارد تومان هستیم.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: از سال 95 تاکنون تعداد کلاسهای درس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاومسازی از 90 درصد به 19.5 درصد کاهش یافته که سهم مدارس تخریبی هفت درصد است.
همزمان با افتتاح مجتمع آموزشی سردار سلیمانی با فرمان رییس جمهوری 268 فضای آموزشی در 15 استان کشور با هزار و 295 کلاس درس و اعتبار هزار میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
مجتمع سردار دلها (مجتمع حیات طیبه) در مرکز استان دارای 45 کلاس درس است که در زمینی به مساحت هفت هزار متر مربع و با زیربنای آموزشی 10 هزار و 264 متر مربع در 2 طبقه و چهار بخش آموزشی احداث شد.
بیش از 45 میلیارد تومان برای اجرا و تکمیل این پروژه عمرانی آموزشی در بلوار فاطمیه مهرشهر بیرجند از محل اعتبارات ملی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با مشارکت اداره کل راه و شهرسازی هزینه شده است.
استان خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند دارای 11 شهرستان است و ساخت این مجتمع آموزشی نقش موثری در رفع کمبود فضای آموزشی مرکز استان دارد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*