سه‌شنبه 6 آذر 1403

به واسطه حضور جهاد دانشگاهی خدمات بی‌نظیری ارائه شده است

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
به واسطه حضور جهاد دانشگاهی خدمات بی‌نظیری ارائه شده است

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: به واسطه حضور جهاد دانشگاهی در کشور اقدامات و فعالیت‌های بسیار خوبی انجام شده و خدمات بی نظیری ارائه شده است که ما تمام این تلاش‌ها را قدر می دانیم.

پرویز رمضانی در نشست با رئیس جهاد دانشگاهی به مناسبت فرا رسیدن سالروز تاسیس این نهاد و روز خبرنگار عنوان کرد: خوشبختانه با تمام گستردگی حوزه های فعالیت، این نهاد همواره به بیمه سلامت نگاه ویژه‌ای داشته است. جهاد دانشگاهی از ابتدای استقرار و راه‌اندازی در استان بوشهر تاکنون خدمات مهمی در حوزه های فرهنگ، آموزش، پژوهش، اشتغال، و کمک به توسعه علمی و عملی انجام داده و توانسته تحولاتی در این حوزه ها رقم بزند.

وی افزود: تمام اقشار مختلف از کارمندی، روستایی، افراد بیکار و همچنین نیازمندان، زندانیان و مددجویان سازمان‌های حمایتی، اتباع خارجه و... تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند. آنها که توان مالی ندارند از پرداخت حق بیمه معاف بوده و کسانی که توان پرداخت دارند نیز با پرداخت حق بیمه از پوشش بیمه‌ای برخوردار می‌شوند.

این مسئول با اشاره به ارتقاء کیفیت خدمات بیمه سلامت و روند نظارت بر اجرای طرح ها اظهار کرد: جدا از مدیریت منابع مالی، جلوگیری از ارائه خدمات غیر ضروری، رعایت و پروتکل ها و راهنماهای بالینی مورد تاکید ما است که موسسات نیز در چهارچوب علمی خدمات خود را ارائه می‌دهند.

مدیرکل بیمه سلامت بوشهر عنوان کرد: تامین منابع مالی حوزه سلامت و حمایت از بیمه شدگان باعث صرفه جویی زیادی در هزینه های درمان می شود که خوشبختانه با وجود مشکلات تأمین اعتبار دولت این کار تاکنون به خوبی انجام شده است. در گذشته سلامت جزو اولویت‌های هفتم و هشتم دولت‌ها بود، اما خوشبختانه در سالهای اخیر تبدیل به یکی از اولویت‌های اصلی شده و تا حد زیادی اهمیت پیدا کرده است.

رمضانی با بیان اینکه در روزهای پایانی سال 98 مطالبات سال 97 تصویب شد، گفت: با شیوع ویروس کرونا و اهمیت تامین منابع مالی بیمارستانها توانست از ابتدای اسفند ماه 98 تا پایان تیر ماه 99 و در طی 5 ماه بالغ بر 110 میلیارد تومان به بیمارستان ها پرداخت نماییم که به طور میانگین ماهانه 22 میلیارد تومان به موسسات پرداخت شده است و این کمکی به بیمارستان ها بود تا خدمات آنها متوقف نشود.

وی با بیان اینکه کادر درمان ایثارگرانه و از دل و جان به مردم خدمت می کنند، اظهار کرد: خوشبختانه هفته گذشته 15 میلیارد تومان تأمین اعتبار و به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی جهت کارانه پرداخت شده است تا انگیزه و اشتیاق خدمت به مردم در این قشر تلاش‌گر باقی بماند.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر تاکید کرد: با توجه به شرایط شیوع کرونا و جهت جلوگیری از تردد غیر ضروری مردم یکی از ضرورت ها عدم نیاز به چاپ مجدد دفترچه و چرخش آن بوده که با حذف دفترچه برای دریافت خدمات بستری، و اجرایی شدن نسخه نویسی الکترونیکی بر اساس تصمیم سازمان بیمه سلامت، برای دریافت خدمات سرپایی نیز نیاز به ارائه دفترچه نیست. البته تکلیف قانونی ما در قانون بودجه سال 99 راه اندازی نسخه نویسی الکترونیک تا پایان سال بود که وظیفه خود دانستیم با توجه به شرایط شیوع بیماری این کار را زودتر اجرایی کنیم.

پرویز رمضانی در خصوص چگونگی اجرای طرح در استان بوشهر توضیح داد: سال گذشته این طرح در سه شهرستان و به صورت پایلوت اجرا شد و در هفت شهرستان دیگر نیز از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد. البته مشکلات زیرساختی هم وجود داشت اما از خرداد ماه دیگر هیچ سند دستی و یا نسخه‌ای از دفترچه ها جدا نشد، به طوری که در طی چند ماه اخیر - از ابتدای اردیبهشت ماه - حدود 50 هزار نسخه الکترونیک ثبت شده است.

این مسئول ضمن اشاره به مزایای نسخه‌نویسی الکترونیک گفت: این کار باعث تعامل بهتر شده، همچنین کاهش بار مراجعات به واسطه شیوع ویروس کرونا توانسته احتمال ابتلای افراد به بیماری را کاهش دهد. نوع تجویز و نسخ صادر شده نشان می دهد که این می تواند مبنایی برای تعیین رفتار پزشکان و مراکز درمانی باشد، تبادل الکترونیک اسناد بستری در کنار نسخه نویسی الکترونیک باعث شده حتی اسناد بیمارستانی نیز به طور الکترونیکی دریافت شده و دیگر هیچ سند فیزیکی و کاغذی تحویل گرفته نمی شود.

انتهای پیام