یک‌شنبه 30 اردیبهشت 1403

بودجه وزارت ارتباطات در سال آینده چقدر است؟

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
بودجه وزارت ارتباطات در سال آینده چقدر است؟

در لایحه بودجه سال 1400، دولت برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حدود 3810 میلیارد تومان در نظر گرفته که شامل 687 میلیارد تومان در بخش هزینه‌ای (جاری) و 3123 میلیارد تومان در بخش تملک دارایی‌های سرمایه‌ای (عمرانی) می‌شود.

به گزارش ایسنا، حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیس جمهوری، امروز (12 آذرماه) لایحه بودجه سال 1400 را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

در لایحه بودجه سال 1400، دولت برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حدود 3810 میلیارد تومان در نظر گرفته که شامل 687 میلیارد تومان در بخش هزینه‌ای (جاری) و 3123 میلیارد تومان در بخش تملک دارایی‌های سرمایه‌ای (عمرانی) می‌شود. این در حالی است که سال گذشته برای این وزارتخانه 3637 میلیارد تومان در بودجه در نظر گرفته شده بود.

بودجه مصوب اختصاص‌یافته به بخش هزینه‌ای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 1399، 600 میلیارد تومان بوده که این عدد در بودجه سال 1400، 687 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. همچنین در بخش تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، بودجه مصوب در سال 1399، 3113 میلیارد تومان بوده که این عدد در سال 1400 به 3123 میلیارد تومان افزایش یافته است

این بودجه شامل تامین و توسعه زیرساخت‌های بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، تامین و توسعه کاربردها و خدمات بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، تامین و توسعه زیرساخت‌ها، خدمات، کاربردها و مدیریت بخش فضایی، تنظیم، نظارت، اعمال مقررات و مدیریت بهینه‌سازی منابع کمیاب بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، تامین و توسعه زیرساخت اقتصاد دیجیتال و کسب‌وکارها، آموزش تخصصی فناوری‌های دیجیتال، تامین و توسعه فناوری‌های نوین فضایی و دیجیتالی، برنامه پژوهش و راهبری ارتباطات و فناوری اطلاعات، برنامه تجاری‌سازی ارتباطات و فناوری اطلاعات و برنامه توسعه فن‌آفرینی ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌شود.

140 میلیارد تومان برای پیشرفت حوزه ارتباطات

همچنین بر اساس تبصره 18 ماده واحده لایحه بودجه سال 1400، به شرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده می‌شود تا با تایید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تا مبلغ 1400 میلیارد ریال از محل منابع داخلی خود و برای کمک به سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر، ایجاد کارور (اپراتور) های ارائه‌کننده خدمات الکترونیکی در کلیه بخش‌ها، حمایت از طرح (پروژه) های توسعه‌ای اشتغال‌آفرین و یا صادرات کالا و خدمات در این بخش توسط بخش‌های خصوصی و تعاونی به صورت وجوه اداره‌شده براساس آیین‌نامه‌ای که با پیشنهاد مشترک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد، اختصاص دهند و مابه‌التفاوت نرخ سود را از محل آن پرداخت کنند.

همچنین به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجازه داده می‌شود از طریق سازمان توسعه‌ای و شرکت‌های تابعه خود در چار چوب ماده 27 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به‌منظور انجام طرح (پروژه) های دولت الکترونیک و توسعه خدمات الکترونیکی ازجمله موضوع ماده 69 قانون برنامه ششم توسعه اقدام کند. منابع مورد نیاز جهت سرمایه‌گذاری بخش دولتی تا مبلغ 5000 میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و منابع داخلی شرکت‌های تابعه با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین می‌شود.

انتهای پیام