جمعه 24 اسفند 1403

بیانیه گام دوم مسئولیت مسئولان در قبال جوانان را تبیین کرده است / ضرورت انعطاف‌پذیری مسئولان در برابر پدیده های بیرونی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بیانیه گام دوم مسئولیت مسئولان در قبال جوانان را تبیین کرده است / ضرورت انعطاف‌پذیری مسئولان در برابر پدیده های بیرونی

اصغری گفت: با تدبیر و تیزبینی مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب مسئولیت سنگین مسئولان کشور در قوای مختلف نسبت به جوانان و موضوع جوانگرایی تبیین شده است تا از ظرفیت بی‌بدیل و منحصربه‌فرد جوانان تحصیل‌کرده، مؤمن و انقلابی استفاده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اصغری، کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار صبح توس، با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری سرشار از ویژگی‌هایی است که نیازمند تبیین برای عموم بوده، اظهار داشت: جمهوری اسلامی تنها درصورتی می‌تواند از نکات حائز اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب بهره‌مند شود که جهاد تبیین در تمام زمینه‌های اشاره شده در این بیانیه صورت بگیرد.

وی افزود: جامعیت بیانیه گام دوم انقلاب باعث شده تا با اشاره به سوء تدبیر‌ها و معضلات و از طرفی ظرفیت‌های داخلی، تحقق همه اهداف ترسیم شده توسط بهره‌گیری وسیع از سرمایه انسانی جمهوری اسلامی صورت گیرد.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به ویژگی نگاه به آینده بیانیه گام دوم خاطر نشان کرد: ویژگی دوم بیانیه نگاه به آینده است. در عین حال که این بیانیه نگاهی به گذشته و مشکلات دارد، نقشه راه رسیدن به قله ها را نیز ترسیم کرده است.

وی افزود: در این نقشه راه جامع و کامل راه‌های مسیر طی شده تا به اینجای انقلاب یادآوری شده تا القای ناامیدی رسانه‌های غربی و کنش‌گران سیاسی معاند را خنثی کند. مقام معظم رهبری در این بیانیه یادآوری می‌کنند که قله و مقصد کجاست و امید هم می‌دهند که مسیر طی‌نشده را باید طی کرد تا به قله رسید.

اصغری با اشاره به مخاطب قرار دادن جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب تصریح کرد: البته که جامع هدف بیانیه گام دوم تمامی مردم ایران و جهان، مسئولان قوای سه‌گانه و حتی دشمنان هستند، چراکه مقام معظم رهبری به دشمنان هشدار مجدانه می‌دهد که با چه ملت و انقلابی روبه‌رو هستند، اما مخاطب اصلی آن جوانان و آینده‌سازان انقلاب اسلامی هستند که مسیر ترسیم شده را طی کنند.

وی افزود: جوانان امروز انقلاب موتور محرکه کشور در بخش‌های مختلف اعم از اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هستند که رهبر معظم انقلاب در این بیانیه حتی به جزئیاتی در خصوص اهمیت و نقش جوانان در آینده انقلاب اشاره فرموده‌اند.

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: با تدبیر و تیزبینی مقام معظم رهبری در این بیانیه مسئولیت سنگین مسئولان کشور در قوای مختلف نسبت به جوانان و موضوع جوانگرایی تبیین شده است تا از ظرفیت بی‌بدیل و منحصربه‌فرد جوانان تحصیل‌کرده، مؤمن و انقلابی در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی استفاده شود.

وی افزود: تأکید بر مبانی و شعارهای انقلاب اسلامی از مولفه‌هایی است که مسیر راه کشور را به مسئولان نشان می‌دهد و لازم است آن‌ها در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها به این شعارها توجه ویژه داشته باشند.

اصغری با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که در سطوح مسئولان، نخبگان و رسانه‌ها وجود دارد بزرگ‌نمایی مشکلات و چالش‌ها بدون ارائه راه حل پیشنهادی است، گفت: و به مردم نیز تسری پیدا کرده این است که مشکلات، چالش‌ها و موانع گفته می‌شود، اما به راه‌حل‌ها و راهکارها اشاره نمی‌شود. وقتی که مشکلات و چالش‌ها برجسته شود و راهکاری برای حل آن مشکل‌ها ارائه نشود، امید در جامعه از بین می‌رود، این همان چیزی است که رسانه‌های غربی آن را دنبال می‌کنند و به‌صورت مستمر در بخش‌های مختلف خبری و... به آن می‌پردازند.

وی افزود: یکی از آسیب‌هایی که مورد توجه مسئولان است، این است که انعطاف‌پذیری‌شان در برابر پدیده‌های بیرونی کم است و آمادگی لازم را ندارند. لازم است مسئولان در این رابطه آمادگی‌های لازم را کسب کنند و در برابر شرایط منفعل نباشند.

انتهای پیام /