شنبه 3 آذر 1403

بیشترین و کمترین افزایش دما مربوط به کدام استان‌ها است؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
بیشترین و کمترین افزایش دما مربوط به کدام استان‌ها است؟

اقتصادنیوز: داده‌های سازمان هواشناسی نشان می‌دهد که طی هفت روز منتهی به 10 شهریور میانگین دمای هوای کشور 29 درجه سلسیوس بود که نسبت به میانگین بلندمدت (27.2 درجه سلسیوس) 1.8 درجه افزایش یافته بود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام سازمان هواشناسی دمای هوای کشور از ابتدای سال زراعی جاری (مهر 1402) تا 10 شهریوربه‌طور میانگین 1.5 درجه سلسیوس افزایش پیدا کرده است.

از ابتدا تا 10 شهریور میانگین دمای کشور 29 درجه سلسیوس بود. میانگین دمای هوای ایران در بازه زمانی بلندمدت 27.4 درجه سلسیوس بود که افزایش 1.6 درجه‌ای را نشان می‌دهد.

از ابتدای سال زراعی جاری (مهر 1402) تا 10 شهریور میانگین دمای کشور 19.2 درجه سلسیوس بود. میانگین دمای هوای ایران در بازه زمانی بلندمدت 17.7 درجه سلسیوس بود که افزایش 1.5 درجه‌ای را نشان می‌دهد.

خبر مرتبط ورود موج جدید گرما به کشور / دما در این نقاط افزایش می‌یابد

اقتصادنیوز: از امروز در پی ورود موج جدید گرما به کشور در بسیاری از نقاط استان‌های نیمه غربی و شمالی شاهد افزایش دما خواهیم بود.

بیشترین افزایش دما نسبت به وضعیت نرمال در سال زراعی مربوط به استان گیلان است چون از ابتدای سال زراعی جاری میانگین دمای این استان 15.2 درجه سلسیوس و میانگین بلند مدت 12.9 درجه سلسیوس بوده است که افزایش 2.3 درجه‌ای دمای این استان را نشان می‌دهد.

کمترین میزان افزایش دما نسبت به میانگین بلندمدت در سال زراعی جاری مربوط به استان هرمزگان است. میانگین دمای هوای این استان در این مدت 25.7 درجه سلسیوس و میانگین آن در وضعیت نرمال 24.6 درجه سلسیوس بوده است بنابراین افزایش 1.1 درجه‌ای را نشان می‌دهد.

تهران دمایی بیش از میانگین کشوری داشته است. میانگین دمای هوای این استان از ابتدای سال زراعی جاری تا 10 شهریور، 15.1 درجه سلسیوس ثبت شده که نسبت به میانگین بلندمدت (13.4 درجه سلسیوس) 1.7 درجه سلسیوس افزایش یافته است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
بیشترین و کمترین افزایش دما مربوط به کدام استان‌ها است؟ 2