یک‌شنبه 4 آذر 1403

بیش از 2000 تن پیاز درهرمزگان به فروش نرسیده است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بیش از 2000 تن پیاز درهرمزگان به فروش نرسیده است

باقرزاده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه تاکنون بیش از 2هزار تن از پیاز کشاورزان هرمزگانی به فروش نرسیده است، گفت: همزمانی برداشت پیاز بادیگر استان ها دلیل افت قیمت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علی باقرزاده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در گفتگو اختصاصی با خبرنگارهرمز با اشاره به افت قیمت پیاز در استان اظهار کرد: همزمانی برداشت پیاز هرمزگان دراین وقت سال با دیگر استان های منطبق شده و هرجای ازکشور که پیاز برداشت می شود با بحران افت قیمت مواجه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه سالانه 400 هزار تن پیاز در هرمزگان تولید می شود، افزود: طبق الگوی کشت، کشاورزان هرمزگان باید تا قبل از 15 فروردین محصول خود را برداشت می کردند و در شرایط خاص معمولا تا آخر فروردین بیشتر به طول نمی آنجامید و مشکلی در قیمت به وجود نمی آمد.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود 2هزار تن از پیاز کشاورزان هرمزگانی بفروش نرسیده است عنوان کرد: همزمانی برداشت پیاز بادیگر استان ها دلیل افت قیمت است.

باقرزاده تصریح کرد: بعضی از کشاورزان کشت دوم پیاز داشتند و حدود 700هکتار که کشتشان بعد از برداشت خیارسبز هست دیر به بازار عرضه شده اما آنهایی که کشتشان براساس الگوی جهاد کشاورزی بوده محصولاتشان را به فروش رساندند.

وی با بیان اینکه خریدهای حمایتی دولت در این شرایط صورت بگیرد، اضافه کرد: تا حدودی تعاونی های روستایی استان در این قضیه ورود کرده و محصول پیاز را برای مدیریت بازار خریداری می کند که حداقل به استان های دیگر ارسال کند اما کافی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه این مشکل با ورود تعاونی روستایی در حال برطرف شدن است، تصریح کرد: تعرفه های صادراتی می تواند عامل موثری در مدیریت محصولات کشورباشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه تعرفه بالای صادارات محصولات کشاورزی باعث کاهش صادرات پیاز شد، خاطرنشان کرد: تعطیلی رستوران ها، خوابگاه های دانشجویی و مراکز دولتی در اثر شیوع کرونا، مصرف پیاز را کاهش داد و قاعدتا محصولی که در بازار زیاد شود قیمت آن هم افت پیدا می کند.

انتهای پیام /