بیکفایتترین وزیر دولت روحانی نامزد اول جبهه اصلاحات شد!
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سخنگوی جبهه اصلاحات در توئیتی نوشت: در نشست مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران به ترتیب حروف الفبا آقایان: عباس آخوندی، مسعود پزشکیان و اسحاق جهانگیری حائز دو سوم آراء بهعنوان کاندیداهای معرفیشده از سوی جبهه اصلاحات ایران شدند. همچنین خانم حمیده زرآبادی حائز بیش از نصف آرا مجمع عمومی شد. نامزد نهائی جبهه اصلاحات متعاقباً از بین همین افراد انتخاب میگردد. جواد...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سخنگوی جبهه اصلاحات در توئیتی نوشت: در نشست مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران به ترتیب حروف الفبا آقایان: عباس آخوندی، مسعود پزشکیان و اسحاق جهانگیری حائز دو سوم آراء بهعنوان کاندیداهای معرفیشده از سوی جبهه اصلاحات ایران شدند. همچنین خانم حمیده زرآبادی حائز بیش از نصف آرا مجمع عمومی شد. نامزد نهائی جبهه اصلاحات متعاقباً از بین همین افراد انتخاب میگردد.
جواد امام در حالی اعلام اسامی را به ترتیب الفبا خوانده که برخی رسانههای اصلاحطلب نوشتند در رأیگیری جلسه روز جمعه جبهه اصلاحات، این نتیجه حاصل شد: عباس آخوندی 26 رأی، مسعود پزشکیان 24 رأی و اسحاق جهانگیری 24 رأی.
جبهه اصلاحات، دارای 46 عضو، شامل نمایندگان 31 حزب (اعضای حقوقی) و 15 عضو حقیقی است. در این میان، در رأیگیری انجام شده، عباس آخوندی رای اول را آورده و در عین حال، 20 نفر به وی رأی ندادهاند. همچنین نامزدهایی، مثل ناصر همتی، علی صوفی، محمد شریعتمداری، محمود صادقی، حمیده زرآبادی و مهدی شیخ حذف شدهاند.
اکثریت اعضای جبهه دو دسته اصلاحات، به کسی رأی دادهاند که بدترین و منفیترین کارنامه را در دولت روحانی (در بخش مسکن) داشت و در سال پنجم دولت، در اثر شدت اعتراضهای عمومی و حتی اصلاحطلبان، از وزارت استعفا کرد. قیمت مسکن در دولت روحانی بیش از هفت برابر شد.
عباس آخوندی، همچنان که به تنگحوصلگی، تندخویی و قهر بودن با رسانه معروف است، فاقد کمترین جذابیت انتخاباتی هم هست و در عین حال، جزو محتملترین نامزدها برای رد صلاحیت در شورای نگهبان شمرده میشود. جهانگیری هم در دوره قبلی انتخابات، رد صلاحیت شده است. بدین ترتیب، به نظر میرسد اکثریت اعضای جبهه اصلاحات، روی مظلومنمایی و قهر و نه پیروزی انتخاباتی شرطبندی کردهاند و این در حالی است که پیش از این در اثر شدت تندروی، بهزاد نبوی و عارف و موسوی لاری را مجبور به استعفا از ریاست جبهه اصلاحات و شورای سیاستگذاری کردند. این طیف همانهایی هستند که در انتخابات اخیر مجلس هم ضمن هو کردن احزاب مشارکتجو در داخل جبهه اصلاحات، خاتمی را مجبور کردند در انتخابات شرکت نکند.
در همین حال به گزارش جبهه اصلاحات، نامزدهای مورد حمایت این طیف میبایست تعهد خود را نسبت به میثاق نامه جبهه اصلاحات بهشکل کتبی و بدین شکل اعلام کنند: «به کلیه سازوکارهای تصمیم جبهه اصلاحات ایران برای رسیدن به نامزد واحد پایبند باشم. در صورتیکه نامزد منتخب جبهه اصلاحات براساس سازوکارهای تعیین شده فرد دیگری بود، رسماً کنارهگیری از رقابت انتخاباتی و حمایت خود را به نفع نامزد منتخب اعلام نمایم. قبل و بعد از اعلام صلاحیتها و تا رسیدن به نامزد واحد علیه هیچیک از نامزدهای جبهه موضعگیری نداشته باشم. به منظور اجرای فصل سوم قانون اساسی و با در نظر گرفتن بیانیه 15بندی آقای خاتمی یعنی تأمین حقوق کلیه شهروندان جامعه رنگین کمانی ایران، سیاستها و عملکردها همه توان خود را بهکار گیرم. برای قدرتمند شدن جامعه مدنی ایران که از لوازم دولت توانمند است، بکوشم و تقویت جامعه مدنی را از اولویتهای دولت خود بدانم. حل مشکلات معیشتی و تأمین رفاه و کاهش آلام مردم ایران را با اصلاح اقتصاد سیاسی کشور و نیز تعامل سازنده با جهان در رأس اولویتهای دولت خود قرار دهم.»
منبع: کیهان