تأمین نیازهای توسعه منطقهای و ملی از برنامههای دانشگاه علمی کاربردی
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: امروز این دانشگاه بعنوان یک دانشگاه پیشتاز در عرصه کیفیت گرایی در سطح آموزش عالی مطرح است. وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی متولی اصلی آموزشهای مهارتی در حوزه مهارتهای خاص و شغل محوراست. مأموریت و جایگاه این دانشگاه در اسناد بالادستی و مراجع ذیربط از جمله...
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: امروز این دانشگاه بعنوان یک دانشگاه پیشتاز در عرصه کیفیت گرایی در سطح آموزش عالی مطرح است.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی متولی اصلی آموزشهای مهارتی در حوزه مهارتهای خاص و شغل محوراست. مأموریت و جایگاه این دانشگاه در اسناد بالادستی و مراجع ذیربط از جمله برنامههای جامع توسعه کشور، شورای انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی تثبیت شده است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی با اجرای برنامههای کیفی از جمله ساماندهی وضعیت رؤسای مراکز، تثبیت وضعیت مراکز، تصویب اساسنامه مراکز و ساماندهی مدرسان به وضعیت باثباتی رسیده است و میتواند یک حرکت جهشی را در سال جاری داشته باشد.
وی گفت: در دو سال اخیر بالغ بر دویست استارتاپ در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شده است و مراکز رشد در این دانشگاه توسعه خوبی داشتهاند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: امروز این دانشگاه بعنوان یک دانشگاه کیفی و شاخص در آموزشهای مهارتی مطرح است و میزان گرایش به این دانشگاه و پذیرش دانشجو در سالهای اخیر رشد داشته است. ما باید از تمامی فرصتها و امکانات برای معرفی بهتر این دانشگاه به جامعه استفاده کنیم.
امید افزود: با توجه به برنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی که در تأمین نیازهای توسعه منطقهای و ملی است، در حوزه تبلیغات نیز تمرکز ما بر تبلیغات منطقهای و محلی است. ما باید با نگاه مثبت و با امیدبخشی و تلاش مضاعف مسیر پیشرفت دانشگاه را طی کنیم. در سالهای اخیر دانشگاه توانسته خود را قوی کرده و سرمایه و توان تجهیزاتی خود را افزایش دهد. ما باید حداکثر استفاده را از ظرفیت فضای مجازی، مراکز، دانشجویان و دانش آموختگان در توسعه پذیرش و جذب در دانشگاه بکار گیریم.