تئاتر 278 میلیون تومان فروخت

آمار هفتگی فروش و تماشاگران نمایشهای تئاتر شهر، تماشاخانه سنگلج و تالار هنر اعلام شد و تئاتر فروش 278 میلیونی را تجربه کرد.
آمار هفتگی فروش و تماشاگران نمایشهای به صحنه رفته در تالارهای اصلی، چهارسو، قشقایی، سایه و کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر، تماشاخانه سنگلج و همچنین تالار هنر تا پایان روز جمعه پنجم خرداد ماه سال 1402 به تفکیک اجراها اعلام شد.
نمایش «خدای جهنم» به کارگردانی سیاوش جامع که از روز 4 خرداد 1402 در تالار چهارسو با ظرفیت 132 نفر و قیمت بلیت 100 هزار تومان روی صحنه رفته با مجموع 2 اجرا و 72 تماشاگر (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) 3 میلیون و 200 هزار تومان فروش داشته است.
نمایش «نقطه ویرگول» به کارگردانی امیر سفیری نیز که از روز 3 خرداد 1402 اجرای خود را در تالار قشقایی با ظرفیت 96 نفر و قیمت بلیت 90 هزار تومان آغاز کرده (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) با 3 نوبت اجرا و میزبانی از 174 تماشاگر به فروشی معادل 10 میلیون و 224 هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «زوج ناجور» به کارگردانی محمد حسین پیوندی هم که از روز 2 خرداد 1402 اجرای خود را در تالار قشقایی با ظرفیت 96 نفر و قیمت بلیت 100 هزار تومان آغاز کرده (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) با 4 نوبت اجرا و میزبانی از 330 تماشاگر به فروشی معادل 23 میلیون و 840 هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «قصههای درگوشی» به کارگردانی حسین حیدری پور از جمله آثار نمایشی جدید تئاتر شهر است که از روز 2 خرداد 1402 در تالار سایه با ظرفیت 72 نفر اجرای خود را آغاز کرده است. این نمایش تاکنون با 5 نوبت اجرا، قیمت بلیت 100 هزار تومان (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) و 214 تماشاگر، 15 میلیون و 140 هزار تومان فروش داشته است.
نمایش «پروانه و یوغ» به کارگردانی امیر محمد دشتگلی نیز که از روز 4 خرداد ماه 1402 در تالار سایه با ظرفیت 72 نفر و قیمت بلیت 100 هزار تومان روی صحنه رفته، تا کنون با 2 اجرا و 102 تماشگر به فروشی معادل 6 میلیون و 240 هزار تومان رسیده است.
نمایش «مجلس شبیه لیر بیچاره» به کارگردانی ملیکا رضی هم که از روز 28 فروردین ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت 26 نفر و قیمت بلیت 60 هزار تومان روی صحنه رفته تا روز جمعه 5 خرداد ماه با مجموع 12 اجرا (احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) 279 تماشاگر و 13 میلیون و 920 هزار تومان فروش داشته است.
نمایش «کنیزک و پادشاه» به کارگردانی ریحانه چزایی هم که از روز 19 اردیبهشت 1402 در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت 236 نفر و قیمت بلیت 40 هزار تومان روی صحنه رفته است (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) تا روز 5 خرداد ماه 1402 با 14 نوبت اجرا و 252 تماشاگر به فروشی معادل 6 میلیون و 997 هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «سیمرغ» به کارگردانی اکبر صادقی نیز که از روز اول خرداد در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت 236 نفر و قیمت بلیت 80 هزار تومان روی صحنه رفته تا روز 5 خرداد ماه 1402 (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) 5 نوبت اجرا و 95 تماشاگر به فروشی معادل یک میلیون و 656 هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «درگوشی» به کارگردانی نرگس اصغری هم که از روز 25 اردیبهشت ماه در تالار هنر با ظرفیت 240 نفر و قیمت بلیت 40 هزار تومان روی صحنه رفته، تاکنون با مجموع 10 اجرا و 541 تماشاگر (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) به فروشی معادل 21 میلیون و 829 هزار تومان دست یافته است.
نمایش «سیندرلا» به کارگردانی مریم کاظمی نیز هم که از روز 20 اردیبهشت ماه ماه در تالار هنر با ظرفیت 240 نفر و قیمت بلیت 60 و 70 هزار هزار تومان روی صحنه رفته روی صحنه رفته، تاکنون با مجموع 13 اجرا و 2 هزار و 908 تماشاگر (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) به فروشی معادل 175 میلیون و 360 هزار تومان دست پیدا کرده است.
باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر