چهارشنبه 3 بهمن 1403

تاج گذاری پادشاه ارزهای دیجیتال / پرسودترین ارز بازار مشخص شد

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
تاج گذاری پادشاه ارزهای دیجیتال / پرسودترین ارز بازار مشخص شد

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در 24 ساعت گذشته 72.6 میلیارد دلار است که 3.55 درصد افزایش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر 5.72 میلیارد دلار است که 7.88 درصد از کل حجم 24 ساعته بازار ارزهای دیجیتال بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون 68.22 میلیارد دلار است که 93.96 درصد از کل حجم 24 ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

با توجه به اطلاعات منتشر شده، برخی ارزهای دیجیتال در بازار در طی 24 ساعت گذشته رشد قابل توجهی داشته‌اند. ارزش کل بازار ارزهای رمزنگاری امروز به میزان 2.259 تریلیون دلار می‌رسد و بیت کوین به عنوان پادشاه ارزهای رمزنگاری، 54.03 درصد از ارزش کل بازار را تشکیل می‌دهد.

ارز دیجیتال برتر بازار، بیت کوین (BTC)، در 24 ساعت اخیر، افزایش قیمتی 0.50 درصدی را ثبت کرده است و روندی صعودی دارد. بیت کوین در زمان انتشار این خبر در محدوده 61 هزار دلار خرید و فروش می‌شود.

اتریوم نیز به پیروی از بیت کوین، امروز روندی صعودی داشته است. اتریوم در 24 ساعت اخیر افزایش قیمتی 0.47 درصدی را ثبت کرده و اکنون در محدوده 2.906 دلار معامله می‌شود.

داده‌های سایت کوین مارکت کپ حاکی از آن است که ارز دیجیتال لیدو دائو (LDO)، در جایگاه پرسودترین ارز 24 ساعت اخیر قرار دارد.

ارز دیجیتال Lido DAO امروز با رشد قیمتی 2.30 درصدی، همچنان در صدر پرسودترین‌های بازار قرار دارد. پس از Lido DAO، نام رمزارزهای ترون (TRX) با 2.14 درصد افزایش قیمت و چیلیز (CHZ) با 1.98 درصد سود در 24 ساعت اخیر، در صدر برترین‌های بازار به چشم می‌خورد.

در مقابل، با نگاهی به لیست پرضررترین ارزهای 24 ساعت اخیر بازار، مشاهده می‌کنیم که ارز دیجیتال داگ ویف هت (WIF) با 10.83 درصد ریزش قیمت، رکوردار پرضررترین‌های 24 ساعت اخیر است.

پس از dogwifhat نیز، ارز دیجیتال هلیوم (HNT) با 9.70 درصد افت قیمت و ارز دیجیتال آکاش نتورک (AKT)، با 7.99 درصد کاهش قیمت، در صدر رمزارزهای پرضرر بازار قرار دارند.

به نظر می‌رسد روند تأیید صندوق قابل معامله در بورس (ETF) اتریوم در ماه می با تأخیر مواجه شده است. برخلاف صندوق‌های قابل معامله در بورس بیت‌کوین، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) در مورد تأیید ETFهای اتریوم تردید بیشتری دارد.

کارشناسان معتقدند که احتمال تأیید این صندوق در ماه جاری بسیار کم است؛ به خصوص پس از اینکه SEC، تصمیم‌گیری در مورد صندوق ETF اتریوم اینوسکو گلکسی (Invesco Galaxy) را به 5 جولای 2024 موکول کرد. این تأخیر می‌تواند در هفته‌های آینده فشار بیشتری بر قیمت اتریوم وارد کند.

عملکرد اتریوم در برابر بیت‌کوین (ETH/BTC) نیز نشانه دیگری از ضعف آن است. ون‌دپوپ پیش‌بینی می‌کند که ETH/BTC با کاهش بیشتری روبه‌رو شود و بر چالش‌های مداوم اتریوم نسبت به بیت‌کوین تأکید می‌کند.

ورود بیت کوین به فاز خنثی و احتمال جهش آلت‌کوین‌ها

با وجود تأخیر در تأیید ETF اتریوم، ون‌دپوپ همچنان نسبت به چرخش احتمالی در بازار پس از این تأخیر خوش‌بین است. او پیش‌بینی می‌کند که این چرخش می‌تواند به نفع آلتکوین‌ها در سه ماهه سوم سال 2024 عمل کند و نشانه‌ای از فرصت‌های رشد و تنوع‌سازی در فضای ارزهای دیجیتال باشد.

تحلیل ون‌دپوپ نشان‌دهنده دوره تثبیت برای بیت‌کوین است. انتظار می‌رود بیت‌کوین در 4 تا 6 ماه آینده در یک محدوده قیمتی مشخص باقی بماند.

بر اساس الگوهای تاریخی، بیت‌کوین اغلب پس از هاوینگ، وارد فاز خنثای بازار می‌شود که نشان‌دهنده دوره انباشت است. این روند که در هاوینگ‌های قبلی نیز مشاهده شده است، سرمایه‌گذاران را ترغیب می‌کند تا در طول ثبات قیمت، بیت‌کوین بیشتری خریداری کنند تا برای افزایش قیمت‌های آتی آماده شوند.

در صفحه قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال می‌توانید قیمت همه توکن‌ها و رمزارزها را به صورت زنده و لحظه‌ای مشاهده کنید.

در حالی که اصلاحات کوتاه‌مدت همچنان ادامه دارد، تحلیلگرانی مانند مایکل ون د پوپ، با تأکید بر ماهیت چرخه‌ای روندهای بازار ارزهای دیجیتال، انتظار مسیرهای صعودی در بلندمدت را دارند.

تاج گذاری پادشاه ارزهای دیجیتال / پرسودترین ارز بازار مشخص شد 2