پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

تاکید مشاور وزیر کشور بر نقش موثر روابط‌عمومی‌ها در سه مولفه مشارکت، رقابت و سلامت انتخابات

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تاکید مشاور وزیر کشور بر نقش موثر روابط‌عمومی‌ها در سه مولفه مشارکت، رقابت و سلامت انتخابات

افشار دارابی اظهار داشت: در میان چهار مولفه مورد تاکید مقام معظم رهبری برای برگزاری انتخابات، روابط عمومی‌ها در سه مولفه رقابت، سلامت و مشارکت وظایف زیادی بر عهده دارند.

افشار دارابی در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان تهران با اشاره به اهمیت برگزاری انتخابات اظهار داشت: در میان چهار مولفه مورد تاکید مقام معظم رهبری برای برگزاری انتخابات، روابط عمومی‌ها در سه مولفه رقابت، سلامت و مشارکت وظایف زیادی بر عهده دارند.

وی ادامه داد: امروزه ماهیت کار روابط عمومی دچار دگردیسی بزرگی شده است که محور مقاله‌های بسیاری از دانشگاه‌های دنیا است، چرا که فضای مجازی ماهیت کار را تغییر داده و حضور بلاگر‌ها و سلبریتی‌ها شرایط را متفاوت کرده است.

مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور عنوان کرد: روابط عمومی از وظایفی همچون تقویم و تبلیغات محیطی فاصله گرفته و رسالت اصلی روابط عمومی قرار گرفتن در صف مقدم مقابله با هجمه‌هایی است که به دنبال مدیریت افکار عمومی هستند.

دارابی سپس گفت: رسالت روابط عمومی در زمینه مدیریت افکار عمومی و جهاد تبیین زمانی است که ماهیت فکری مردم نسبت به مسائل اقتصادی، فرهنگی و... ارزیابی شود، چراکه به واسطه فضای مجازی مردم ذهنیت خاص پیدا کرده‌اند.

وی با اشاره به تفاوت جنگ شناختی با عملیات روانی خاطرنشان کرد: روابط عمومی باید در خط مقدم جهاد تبیین اقدام کنند، چرا که نقش روابط عمومی مهم است و سیمای یک سازمان را نشان می‌دهد.

مشاور وزیر کشور با اشاره به سختی کار روابط عمومی ادامه داد: روابط عمومی ماموریت متفاوت، پیچیده و سنگین دارد که این امر اقدامات شجاعانه و حکیمانه را می‌طلبد.

دارابی با اشاره به لزوم اعلام نیاز‌های حوزه روابط عمومی بر آموزش روابط عمومی‌ها با محوریت شناخت تاکتیک‌های دشمن، شیوه‌های جدید اطلاع‌رسانی، نحوه تبیین هوش مصنوعی و... تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری