تبیین چهره حقیقی زن مسلمان ایرانی در رسانه ها
این فعال رسانهای با اشاره به خاطرات خود اظهار داشت: من سالها در کشور آمریکا زندگی کردهام و از یاد نمیبرم که تصویر منفی از ایران و بخصوص زنان ایرانی منتشر میشد و با استفاده از این تصویر غیرواقعی رسانهها و سیاستمداران آمریکایی تلاش میکردند جهان را به ترس انداخته و برای رفتار خودشان دلیل و مدرک جعلی با همین اخبار غیرواقعی جور کنند، اما امروزه رسانهها مستقل و البته بخصوص رسانههای ایران این توانایی را دارند که با انواع هجمهها و دروغ پردازیها مقابله کنند.
هاشمی خاطرنشان کرد: هژمونی رسانهها در غرب به نوعی است که پیش از جنگ آمریکا در افغانستان موضوعات در تلویزیون به شکلی بیان میشد که گویی قرار است یک بازی روی دهد، درحالی که دیدیم با زندگی افراد بیگانه بخصوص زنان و کودکان و کهنسالهای آن کشور چه کردند، در آن دوران ما رسانهای نداشتیم که در برابر این اتفاق واکنش نشان بدهد.
او تصریح کرد: وقایع به شیوهای برای مردم آمریکا جلوه داده میشد که گویا در حقیقت حق با آمریکا است و آنها حق دارند به مردم افغانستان حمله کنند. آنها از منظر خودشان عنوان میکردند که قصد دارند هم کشور افغانستان و مردم آن و هم عراق را آزاد کنند، اما امروز همه شاهد هستیم که چه اتفاقی افتاده است و چه فاجعهای در این کشورها روی داد.
دبیر جشنواره بینالمللی رسانه خورشید به هزینههای انجام شده برای تقویت رسانه ها اشاره کرد و گفت: هزینههای بسیار زیادی که غرب بر موضوع رسانه انجام شده بر کسی پوشیده نیست، چون از طریق رسانهها به پیروزیهای بسیاری در جنگ فرهنگی میرسند.
هاشمی ضمن تاکید براینکه بودجه رسانهها در ایران قابل مقایسه با بودجههای رسانههای آمریکایی نیست، ادامه داد: در عین حال همه اطلاع داریم که از لحاظ بودجه شرایط رسانهها در ایران با کشوری مانند آمریکا قابل مقایسه نیست و در ایران هزینهای که برای رسانهها پرداخت میشود بسیار کمتر است، اما میبینیم فعالان رسانهای در ایران بخصوص خبرنگاران زن عاشقانه و صادقانه برای مقابله با دروغپردازیهای غرب ایستادگی میکنند و قلم میزنند.
او تصریح کرد: در این زمینه جشنواره بین المللی رسانه خورشید فرصتی است تا در عین اینکه تصویر ارائه شده از زنان ایرانی را تصحیح میکنیم، این نکته را لحاظ کنیم که رسانهها و بانوان رسانهای نقش بسیار مهمی در تبیین امور سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در دنیا دارند.