سه‌شنبه 3 شهریور 1405

تخصیص 420 میلیارد تومان برای شش طرح بهداشت و درمانِ استان تهران

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تخصیص 420 میلیارد تومان برای شش طرح بهداشت و درمانِ استان تهران

نشست بررسی و رفع مشکلات در جهت تکمیل برخی بیمارستانهای استان تهران برگزار شد که در نهایت 420 میلیارد تومان اعتبار تا پایان هفته به 6 بیمارستان استان تهران تخصیص می یابد.

نشست بررسی و رفع مشکلات در جهت تکمیل برخی بیمارستانهای استان تهران با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور برگزار شد که در نهایت 420 میلیارد تومان اعتبار تا پایان هفته به 6 بیمارستان استان تهران تخصیص می یابد

در این نشست مصوب شد برای بیمارستان های اسلام شهر 80 میلیارد تومان، ورامین 50 میلیارد تومان، شهریار 100 میلیارد تومان، بومهن 100 میلیارد تومان، مهدی کلینیک 40 میلیارد تومان و انستیتو پاستور 50 میلیارد تومان و در مجموع 420 میلیارد تومان تا پایان هفته برای این 6 طرح بهداشت و درمان استان تهران اختصاص می یابد.

سید صولت مرتضوی روز دوشنبه در نشست بررسی و رفع مشکلات در تکمیل بیمارستان های استان تهران در ساختمان کوثر گفت: در سفر استانی رئیس جمهور به غرب و جنوب شرق استان تهران و بازدید از بیمارستان نیمه کاره شهریار و پیشوا ورامین و الغدیر بومهن که سال ها متوقف شده تاکید ویژه بر تکمیل آن داشت.

معاون اجرایی رئیس جمهور در بررسی رفع موانع و آخرین وضعیت بیمارستان بومهن گفت: بیمارستان 160 تختخوابی الغدیر بومهن از 65 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که 200 میلیارد تومان اعتبار می خواهد.

تخصیص 100 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بومهن تا پایان هفته

مرتضوی اعلام کرد که در همین هفته 100 میلیارد تومان اختصاص می یابد و 140 میلیارد تومان تا پایان شهریور ماه توسط سازمان برنامه بودجه تخصیص خواهد یافت.

حجت‌الاسلام رئیسی همچنین 9 فروردین ماه امسال از بیمارستان انصار الغدیر بومهن که در چهار سال گذشته به صورت نیمه کاره رها شده بود، بازدید و بر ضرورت تسریع در تکمیل و راه‌اندازی آن تاکید کرد و به وزیر بهداشت و درمان و استاندار تهران دستور داد اعتبارات و تجهیزات مورد نیاز برای تکمیل این بیمارستان را تامین کنند تا در شش ماه آینده تکمیل شود و در اختیار مردم این منطقه قرار بگیرد.

فرصت یک هفته‌ای برای رفع مشکلات کمیسیون ماده23 برای تکمیل بیمارستان پیشوا ورامین

در این نشست دومین بیمارستان مورد طرح به بیمارستان پیشوا اختصاص داشت که در تکمیل طرح بیمارستان شهرستان پیشوا کمیسیون ماده 23 و اصلاح بودجه ای بود که مرتضوی برای رفع موانع تکمیل این طرح فرصت یک هفته ای داد تا مشکلات کمیسیون 23 رفع شود و سپس با استناد همین مصوبه مناقصه برگزار شود.

رئیس جمهور کشورمان 28 خرداد در جریان سفر به شهرستان پیشوا، از بیمارستان در حال ساخت این شهرستان بازدید کرد.

مردم شهرستان پیشوا 14 سال است که سازه‌نیمه تمام یک بیمارستان را نظاره گر هستند و امروز امید دارند تا به واسطه تلاش دولت سیزدهم و حضور هیأت دولت در شهرستان‌های استان، زمینه تکمیل شدن آن فراهم شود تا این شهرستان فاقد حتی یک تخت بیمارستانی، صاحب بیمارستان شود. پیشوا با بیش از 80 هزار نفر جمعیت در 45 کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع است.

اختصاص 40 میلیارد تومانی به کلینیک مهدی طی این هفته

سومین موضوع که در این نشست بررسی شد به بیمارستان هزار تختخوابی مهدی کلینیک تهران اختصاص داشت که فاز نخست آن شامل طب یک و دو در عید غدیر آماده افتتاح است اما برای تکمیل و تجهیز نهایی بیمارستان و کلینیک جانبی 745 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و تاکنون 60 درصد بیمارستان تجهیز شده است.

مرتضوی هم در این باره پیشنهاد داد تا نشستی با حضور وزیر بهداشت و رییس سازمان برنامه و بودجه برای تکمیل آن برگزار شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور 28 اردیبهشت امسال از بزرگترین و مجهزترین طرح حوزه سلامت کشور (بیمارستان هزارتختخوابی مهدی کلینیک تهران) بازدید کرد که عملیات ساخت آن ابتدا در سال 90 با سرمایه گذاری یکی خیرین آغاز شد و مدتی بعد از فوت این خیر به دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار شد.

این بیمارستان یکی از بیمارستان های بسیار مجهز فوق تخصصی است که در دل بیمارستان 1500 تختخوابی امام خمینی (ره) راه اندازی و به ظرفیت این مجتمع بیمارستانی اضافه می شود.

البته این طرح در سال های 94 و 95 به دلیل تامین نشدن اعتبار تعطیل شد از سال 96 فعالیت آن از سرگرفته شد و امروز این طرح از 98 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار و در حال تجهیز شدن برای افتتاح است.

تخصیص 100 میلیارد تومانی به بیمارستان شهریار

بیمارستان شهریار به عنوان آخرین موضوع این نشست درباره آخرین روند تکمیل این طرح بحث و بررسی شد که قرار است در این هفته 100 میلیارد تومان برای تکمیل طرح واریز شود.

رئیس جمهور سوم اردیبهشت امسال در سفر استانی غرب تهران در جریان بازدید از طرح نیمه تمام بیمارستان 313 تختخوابی امام خمینی شهریار، معطلی 30 ساله تکمیل این بیمارستان را غیر قابل توجیه دانست و از مسئولان وزارت بهداشت و درمان خواست تا یکسال آینده زمینه افتتاح آن را فراهم کنند. این بیمارستان اکنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت