تدوین طرحی برای ایجاد خوابگاه دانشجویان متأهل متقاضی خوابگاه
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: این صندوق با کمک دانشگاهها به دنبال ایجاد خوابگاه برای دانشجویان متأهل متقاضی خوابگاه در کشور است.
به گزارش ایسنا، دکتر مسعود گنجی روز گذشته در بازدید از امکانات رفاهی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی با اعلام این خبر افزود: امسال برای شروع این طرح نیازمند حدود 5 هزار میلیارد تومان هزینه است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبلغ 12 هزار میلیارد تومان برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تصویب کردهاند و این مبلغ 5 هزار میلیارد تومان را میتوان از این محل تهیه کرد.
وی افزود: فعلاً این طرح به نهاد ریاستجمهوری ارائه شده است در صورت موافقت نهاد ریاستجمهوری، اجرای این طرح میتواند از سال 1401 شروع شود.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه اصلیترین مأموریت صندوق رفاه دانشجویی اعطای تسهیلات در قالب وام دانشجویی به دانشجویان است، گفت: سعی بر این است که هیچ تقاضایی برای اخذ وام، بیپاسخ گذاشته نشود.
گنجی با بیان اینکه مبالغ وام اعطایی به دانشجویان تأثیرگذاری چندانی در زندگی دانشجویان ندارد، ادامه داد: صندوق رفاه دانشجویان اعتقاد دارد مبلغ وام دانشجویی باید طوری افزایش یابد تا دانشجویان بتوانند در طول تحصیل دغدغه معیشت نداشته باشند که در این راستا صندوق پیشنهاد افزایش بودجه برای پرداخت وام دانشجویی را به مجلس شورای اسلامی ارائه داده بود که قسمتی از آن توسط نمایندگان مجلس تصویب شد و در صورت موافقت شورای نگهبان این افزایش بودجه یکروند بهبود در حوزه وامهای دانشجویی به وجود خواهد آورد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه قسمت اعظم بودجه صندوق برای وامهای دانشجویی صرف میشود و بقیه بودجه برای ارتقاء خوابگاهها و تجهیز آشپزخانههای دانشجویی هزینه میشود، ادامه داد: ارتقای خوابگاهها و آشپزخانهها از دیگر مأموریتهای صندوق رفاه است. ارتقای آشپزخانهها و خوابگاهها تحت دو طرح صورت میگیرد که طرح 40-30-30 یکی از این طرحها است که در آن 30 درصد هزینه را دانشگاه و 30 درصد را هم خیرین پرداخت میکنند و 40 درصد هزینه باقیمانده را صندوق متقبل میشود و طرح دیگر، طرح 50- 50 است که در این طرح برای هر پروژه 50 درصد هزینه را دانشگاه و 50 درصد بقیه را صندوق پرداخت میکند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بند الف تبصره 9 مادهواحده بودجه سالانه ظرفیت خوبی برای دانشگاهها است، افزود: در صورتیکه دانشگاهی وامی برای طرحهایی مثل خوابگاه یا آشپزخانه بتواند از بانک اخذ کند، صندوق رفاه دانشجویان سود این وام را برای پرداخت در صورت تصویب هیئتامنای صندوق پرداخت خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، دکتر اسماعیل گلی معاون دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: با استفاده از ظرفیتهای صندوق رفاه دانشجویان، 4 خوابگاه دانشگاه محقق اردبیلی را بهصورت اساسی بازسازی کردهایم. سرانه خوابگاه در دانشگاه محقق اردبیلی نسبت به متوسط کشوری پایین است و ما تنها 2 سال برای دانشجویان خوابگاه دولتی میدهیم. وی با بیان اینکه سرانه استاندارد خوابگاه 14 مترمربع است، ادامه داد: برای ارتقای سرانه خوابگاهی در دانشگاه محقق اردبیلی نیازمند یاری وزارت علوم و بهخصوص صندوق رفاه دانشجویان هستیم.
انتهای پیام