تردد موتورسیکلتها در محدوده طرح ترافیک معضل بزرگ تهران
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از شرکت کنترل ترافیک شهر تهران در جریان روند پیشرفت پروژههای این شرکت قرار گرفت. وی در این بازدید با تأکید بر اهمیت هوشمندسازی مدیریت ترافیک پایتخت و ضرورت ایمنی و انضباط بخشی به جریان ترافیک، ماهیت شکلگیری شرکت کنترل ترافیک شهر تهران را تحقق این دو محور عنوان...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از شرکت کنترل ترافیک شهر تهران در جریان روند پیشرفت پروژههای این شرکت قرار گرفت. وی در این بازدید با تأکید بر اهمیت هوشمندسازی مدیریت ترافیک پایتخت و ضرورت ایمنی و انضباط بخشی به جریان ترافیک، ماهیت شکلگیری شرکت کنترل ترافیک شهر تهران را تحقق این دو محور عنوان کرد و گفت: گاهی فلسفه وجودی شکلگیری شرکتها و سازمانها دچار استحاله میشود و بعضاً به روزمرگی دچار میشوند. وی گفت: حتماً این شرکت باید با استفاده از فناوریهای نو و ابرازهای پیشرفته هوشمند جریان ترافیک شهر را مدیریت و برای انضباط بخشی و ایمنی ترافیک برنامهریزی کند.
تشکری هاشمی با انتقاد از عدم بازنگری طرح جامع ترافیک تهران اظهار داشت: نبود طرح جامع به مفهوم حرکت در تاریکی است و شاید به نوعی فرصت سوزی برای شهر باشد. رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: اینکه بدانیم بازنگری این طرح چقدر به نفع اقتصاد شهر بوده و چه نقشی در ارتقای ایمنی و مدیریت ترافیک و حفظ حقوق شهروندان و اصلاح زیر ساختها دارد به طور حتم ما را در برنامهریزیها کمک خواهد کرد. معتقدم نبود این طرح و عدم بازنگری آن منجر به هزینه کرد در مجاری نامناسب، فرصتهای از دست رفته و خسارات مادی خواهد شد. وی در ادامه بر ضرورت اصلاح و بازنگری طرح ترافیک پس از گذشت 40 سال تاکید کرد و گفت: تمام پارامترها و شرایط اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی 40 سال پیش محدوده مرکزی شهر تغییر کرده و برنامهها باید اقتضایی و متناسب با مسئلههای روز باشد. وی از تردد انبوه موتورسیکلتها به عنوان معضل بزرگ محدوده طرح ترافیک نام برد و افزود: یکی از مهمترین مسائل و مشکلات گرفتار شدن در عادتهاست که به یکباره به یک بحران، تبدیل میشوند که باید تمامی دستگاههای مؤثر دست به دست هم بدهند و با جدیت و به فوریت نسبت به کاهش و کنترل این معضلها، چارهاندیشی و اقدام کنند.