یک‌شنبه 25 خرداد 1404

ترس اسرائیل از حملات موشکی ایران / مراسم ازدواج پسر نتانیاهو به تعویق افتاد!

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
ترس اسرائیل از حملات موشکی ایران / مراسم ازدواج پسر نتانیاهو به تعویق افتاد!

تلویزیون رژیم صهیونیستی از به تعویق افتادن مراسم ازدواج پسر نتانیاهو به دلیل حملات موشکی ایران خبر داد.

الجزیره گزارش داد، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که مراسم ازدواج پسر بنیامین نتانیاهو مجدداً به تعویق افتاده است.

در این گزارش آمده است که حملات موشکی ایران باعث شده این مراسم به تعویق بیافتد.

چند روز قبل سایت عبری زبان وای نت گزارش داد که مقامات رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته‌اند حریم هوایی محل برگزاری مراسم عروسی آونیر نتانیاهو پسر کوچک بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را ببندند.

بر اساس این گزارش، به خلبانان ابلاغ شده که حریم هوایی منطقه رونیت واقع در مرکز اراضی اشغالی در روز دوشنبه آتی به مدت 10 ساعت بسته خواهد شد. این ممنوعیت پرواز شامل پهپادها نیز می‌شود.

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که مراسم عروسی پسر کوچک نتانیاهو به دلیل نگرانی‌های وی مبنی بر هدف قرار گرفتن از سال گذشته تاکنون به تعویق افتاده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.