تسخیر یک لانه جاسوسی دیگر / انقلاب اسلامی 8 روزه تکلیفش را با اسراییل معلوم کرد
همین دیروز | گروه تاریخ خبرگزاری فارس امین رحیمی: 8 روز برای انقلاب اسلامی ایران کافی بود تا تکلیفش را با صهیونیستهای جهان روشن کند. 30 بهمن 1357 وزارت خارجه ایران اعلام کرد از این پس هیچ رابطهای با رژیم صهیونیستی نخواهد داشت. همانروزی بود که سفارت صهیونیستها در خیابان کاخ (فلسطین فعلی) تبدیل شد به سفارت فلسطین و ماجرا از این قرار بود: «در 22 بهمن و دقایقی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، انقلابیون ایرانی سفارت رژیم اشغالگر قدس در تهران را به تسخیر خود درآوردند. همانروز گروهی از مردم تابلوی سفارت فلسطین را بر سر در ساختمان نصب کردند. روز 30 بهمن ماه نیز در مراسمی که حاج احمد آقا خمینی در آن حضور داشتند، ساختمان سفارت اسراییل به یاسر عرفات رئیس وقت سازمان آزادیبخش فلسطین اهدا شد تا بهعنوان اولین سفارتخانه فلسطین در دنیا آغاز بهکار نماید...
حاج سید احمد آقا در این مراسم خطاب به مردم گفت: من به نمایندگی از طرف حضرت آیتالله امام خمینی (ره)، پیروزی ملت ایران را به تمام ملت تبریک عرض میکنم. مبارزات ما، تنها به آزادی ایران خاتمه پیدا نمیکند. ما تا آزادی تمام سرزمینهای اسلامی به مبارزات خود ادامه میدهیم».
خودش یک لانه جاسوسی بود
30 بهمن آن سال صهیونیستها و طرفدارانشان که پهلوی دوم را حامی خود میدانستند و وی را «کوروش ثانی» لقب داده بودند و به دروغ، مردم ایران را دوست رژیم اسراییل معرفی میکردند و روی رابطه بلندمدت با ایران حساب باز کرده بودند، حسابی دماغسوخته شدند و از رادیو اسراییل با نهایت تلخکامی و اندوه اعلام شد: «حجم معاملات تجاری ایران و اسراییل در زمان حکومت محمدرضا پهلوی به 300 میلیون دلار در سال بالغ میشد و اسراییل بیش از نیمی از نیازهای نفتی خود را از ایران تأمین میکرد».
مدتی بعد از تسخیر سفارت صهیونیستها نیز معلوم شد این یکی هم برای خودش لانه جاسوسی بوده و تا مدتها مدام اخباری تازه دراینباره پخش میشد و شرایط اینطوری بود: «روزنامه اطلاعات به افشای گوشهای از وضعیت داخلی سفارت صهیونیستها در تهران پرداخت و از سیستم جاسوسی بسیار مجهز و پیشرفتهای خبر داد که در بخشهای مختلف این ساختمان به کار گرفته شده بود و گزارش داد که در سفارت سابق اسراییل در ایران که اخیرا تبدیل به دفتر نمایندگی سازمان مقاومت فلسطین شده، مجهزترین دستگاههای تجسس برای کنترل تلفنهای خارج از کشور کار گذاشته شده بود. اعضای سفارت اسراییل تلفن کشورهای مختلف را با این دستگاهها کنترل میکردند».
نقشهها نقش بر آب شد
صهیونیستها در آن روزگار و تا پیش از انقلاب ایران خوشحال بودند و گمان میکردند معادلات منطقه را طوری پیش میبرند که نام فلسطین از روی نقشه محو خواهد شد و روی زمین هم باکی از این کار نداشتند؛ به گواهی اسناد معتبر تاریخی، صهیونیستها تا سال 1948 میلادی که رژیم اسراییل را تأسیس کردند، بیش از 54 جنایت علیه بشریت مرتکب شدند که اغلبشان علیه مسلمانان و مردان و زنان و کودکان بیگناه در روستاهای فلسطینی بود. البته بعد از آن واقعه نحس هم همچنان به کشتار ادامه دادند و نتیجه اینکه حالا صهیونیستها بیش از 125 پرونده جنایت علیه بشریت دارند که همهشان نزد وجدان جهانیان باز و مفتوح است و باید روزی پاسخگو باشند.
اما آنروزها که در ایران انقلاب شده بود بهدلیل حمایتهای آمریکا و انگلیس و غربیها و در بیخبری رسانهای و بهدلیل ترس کشورهای عربی خاورمیانه از قدرت نظامی اسراییل، صهیونیستها به خود مغرور بودند و هر کاری میخواستند، انجام میدادند. تا اینکه انقلاب ایران نخستین سفارت فلسطین در دنیا را برپا کرد و نقشهها نقش بر آب شد. پس از آن صدای مظلومیت فلسطین بالا و بالاتر رفت و مجموعه تحولاتی رخ داد که امروزه اسراییل تنها مانده و در منطقه دنبال رفقای جدید برای خودش است و افتخار میکند که با فلان کشور کوچک حاشیه خلیج فارس روابط دیپلماتیک دارد و این حرفها. در مقابل، مظلومیت فلسطینیها نزد جهانیان آشکارتر شده است و حالا از حدود 200 کشور جهان، چند کشور فلسطین را بهرسمیت شناخته باشند خوب است؟ 135 کشور.
به یُمن انقلاب ایران و آن اقدام شجاعانه برای برپایی سفارت فلسطین، آرمان فلسطین نمرد و امید آزادی فلسطین شعلهای فروزنده است در دنیای امروز و در آینده جهان.
امروز در تاریخ مناسبتهای دیگری هم هست
امروز 30 بهمن مصادف با 19 فوریه میلادی و 17 رجب هجری قمری در تقویم تاریخ، مناسبتهای دیگری هم دارد.
زادروز آیتالله «سید ابوتراب خوانساری» فقیه عالیقدر شیعه در سال 1271 قمری رحلت فقیه بزرگوار آیتالله «میرزا کاظم نجفی تبریزی» در سال 1416 قمری زادروز «نیکلا کوپرنیک» منجم و ریاضیدان مشهور لهستانی در سال 1473 میلادی درگذشت «آندره ژید» نویسنده نامدار فرانسوی در سال 1951 میلادی درگذشت حجتالاسلام «مصطفی زمانی» نویسنده، محقق و استاد برجسته حوزه علمیه در سال 1369 شمسی
انتهای پیام /