دوشنبه 1 بهمن 1403

تسریع در تأمین بسته های غذایی در مناطق سیل زده هرمزگان / ضرورت استفاده از ظرفیت گروه های جهادی

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تسریع در تأمین بسته های غذایی در مناطق سیل زده هرمزگان / ضرورت استفاده از ظرفیت گروه های جهادی

وزیر کشور گفت: همه دستگاه های مسئول تا پایان رفع مشکلات و آلام مردم مناطق سیل زده استان هرمزگان، همچنان با تسریع در اقدامات، خدمات رسانی به این مردم صبور و نجیب را به عنوان اولویت بسیار مهم انجام می دهند.

احمد وحیدی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان که صبح امروز (16 دی ماه) ساعت 5:30 صبح در استانداری هرمزگان به پایان رسید، با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا "سلام الله علیها" و تشکر از مجموعه اقدامات دستگاه های مختلف به منظور امدادرسانی و ارائه خدمات به سیل زدگان در استان هرمزگان، عنوان کرد: همه دستگاه های مسئول تا پایان رفع مشکلات و آلام مردم مناطق سیل زده استان هرمزگان، همچنان با تسریع در اقدامات، خدمات رسانی به این مردم صبور و نجیب را به عنوان اولویت بسیار مهم انجام می دهند و بازدید از مناطق سیل زده به صورت مستمر باید توسط مدیران صورت گیرد.

وزیر کشور بر لزوم تسریع در رفع مشکل راه های مواصلاتی آسیب دیده بر اثر سیل و برقراری تردد و همچنین رفع مشکل پل های آسیب دیده، تاکید کرد و افزود: نوسازی، مرمت و بازسازی جاده ها در دستور کار قرار گیرد.

دکتر وحیدی همچنین خواستار توجه ویژه به تأمین وسایل گرمایشی برای سیل زدگان، با توجه به سرمای هوا در این مناطق شد.

وزیر کشور، تأمین و توزیع بیشتر بسته های غذایی و استفاده از ظرفیت گروه های جهادی و موکب ها در راستای پخت غذای گرم برای سیل زدگان را نیز مورد تاکید قرار داد.

دکتر وحیدی افزود: رفع مشکل آب هشت روستایی که به دلیل سیل دچار مشکل قطعی آب هستند نیز به سرعت انجام شود.

وزیر کشور با تاکید بر پیگیری جدی جبران خسارت های ناشی از سیل، عنوان کرد: امهال وام های کشاورزان خسارت دیده در سیل به مدت 2 سال، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان جهت پرداخت بدهی آنها به بخش خصوصی بابت نهاده ها، اختصاص بذر رایگان توسط وزارت جهاد کشاورزی برای کشت بعدی کشاورزان، تحویل نهال یارانه‌ای به کشاورزان و حفر چاه جدید بجای چاه های آسیب دیده که دارای پروانه بوده و به دلیل سیل پر شده اند، از مصوبات برای جبران خسارت های سیل در هرمزگان خواهد بود.

دکتر وحیدی با اشاره به لزوم فوریت در جبران خسارت سازه های آبخیزداری، اضافه کرد: تامین اعتبار این امر و همچنین تامین و انتقال تجهیزات برای لایروبی رودخانه ها و بازگشایی و راه ها، از طریق سازمان مدیریت بحران کشور صورت می گیرد.

در این نشست، پیشنهادات استاندار هرمزگان در خصوص اینکه کشاورزان دارای پروانه چاه، می توانند در کنار چاهی که بر اثر سیل آسیب دیده و پر شده، چاه جدیدی با کمترین فاصله حفر کنند، اختصاص نهال یارانه ای به کشاورزان جهت احداث باغات جدید و پرداخت تسهیلات توسط جهاد کشاورزی به کشاورزان خسارت دیده، جهت پرداخت بدهی آنها به بخش خصوصی، تصویب شد.

این جلسه تا ساعت 4:30 بامداد پنجشنبه 16 دی ماه ادامه داشت.