تشدید آسیب های روانی نوجوانان با استفاده بیشتر از رسانه های اجتماعی
40 درصد از نوجوانان اظهار کردند که تنها هدف آنها از ارسال پست در رسانه های اجتماعی این است که از نظر دیگران بهتر به نظر برسند و این در حالیست که 32 درصد از دختران نوجوان احساس می کردند که اینستاگرام فقط امنیت فیزیکی آنها را تهدید می کند.
بر اساس داده های یک مطالعه در آمریکا، استفاده تقریبا بی وقفه از رسانه های اجتماعی به ویژه اینستاگرام، منجر به افزایش مشکلات جسمی، کاهش عزت نفس و بروز مشکلات روانی دیگر برای نوجوانان شده است.
به گزارش ایسنا، بر اساس مطالعه انجام شده توسط وال استریت ژورنال، 40 درصد از نوجوانان اظهار کردند که تنها هدف آنها از ارسال پست در رسانه های اجتماعی این است که از نظر دیگران بهتر به نظر برسند و این در حالیست که 32 درصد از دختران نوجوان احساس می کردند که اینستاگرام فقط امنیت فیزیکی آنها را تهدید می کند.
با افزایش استفاده از اینستاگرام، نوجوانان در معرض خطر آسیب هایی مانند آزار و اذیت های مجازی، افسردگی و عدم خواب کافی قرار می گیرند.
در جدیدترین مطالعه EClinical Medicine که توسط مجله مشهور پزشکی The Lancet منتشر شد، کودکان متولد شده در 19 هزار و 244 خانواده که بین سپتامبر 2000 تا ژانویه 2002 به دنیا آمده بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند.
در این مطالعه پسران و دختران 14 ساله مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شد که 78 درصد از دختران در این تحقیق به دلیل استفاده از رسانه های اجتماعی از وزن خود ناراضی هستند.
اینستاگرام بعد از شرکت اصلی خود یعنی فیسبوک، دومین پلتفرم پرکاربرد در رسانه های اجتماعی محسوب می شود.
به گزارش ایسنا به نقل از فاکس نیوز، در حالی که استفاده از رسانه های اجتماعی مضرات و مشکلات سلامت روان را در بین نوجوانان افزایش داده، برخی از نوجوانان نیز اقدامات پیشگیرانه ای را برای مقابله با این خطرات انجام داده اند. بر اساس گزارش ها از هر 10 نوجوان چهار نفر گفته اند که به دلیل قلدری و اقدامات سواستفاده گرایانه از جانب برخی از کاربران این رسانه اجتماعی، این کاربران را دنبال نکرده اند.
لینک کوتاه: asriran.com/003N8F