تعداد بیماران کرونایی در پاکستان به چهار هزار نفر رسید
اسلامآباد - ایرنا - منابع رسمی پاکستان روز سهشنبه اعلام کردند که تعداد مبتلایان به ویروس کووید -19 از 4 هزار نفر عبور کرده و 55 نفر از بیماران کرونایی نیز جان خود را از دست دادند.
ستاد مدیریت بحران و مقابله با کرونا در پاکستان شمار مبتلایان به کرونا را 4 هزار و 4 نفر اعلام کرد و افزود: 28 بیمار نیز در شرایط بحرانی بسر میبرند.
افزایش شمار مبتلایان به کووید -19 در پاکستان همچنان سرعت جهشی دارد و مسئولان این کشور هشدار دادند که اگر سطح تمهیدات بهداشتی و طرح فاصلهگذاری اجتماعی تشدید نشود، مهار کرونا از کنترل خارج خواهد شد.
ایالت پنجاب پاکستان با2 هزار و 4 مورد ابتلا به کرونا در صدر ایالات درگیر با این بیماری قرار دارد. ایالات سند، خیبرپختونخوا، بلوچستان، گلگیت بلتستان و منطقه کشمیر تحت کنترل دولت پاکستان نیز به ترتیب بیشترین موارد ثبت بیماران کرونایی را دارند.
تاکنون 429 نفر بیمار کرونایی توانستند این ویروس را شکست داده و بهبود یابند. در شهر 'اسلامآباد' پایتخت پاکستان نیز هم اکنون 83 بیمار مبتلا به ویروس کرونا تحت مراقبت هستند.
سرعت افزایش تعداد بیماران کرونایی در شهرهای مختلف پاکستان تاکنون کاهش نیافته و مسئولان این کشور نسبت به رسیدن شمار مبتلایان به کرونا تا آخر ماه جاری میلادی به 50 هزار نفر ابراز نگرانی میکنند.
دولت پاکستان بیم آن دارد که در صورت عدم پایبندی مردم به فاصلهگذاری اجتماعی شمار بیماران کرونایی به دهها هزار نفر افزایش یابد.
وزارت بهداشت پاکستان به اطلاع دیوان عالی این کشور رساند که هرچند میزان افزایش مبتلایان به کرونا در پاکستان در مقایسه با کشورهای منطقه کم است اما احتمال افزایش بیماران به پنجاه هزار نفر تا آخر ماه آوریل (11 اردیبهشت) وجود دارد.
در این گزارش آمده است: احتمال دارد حدود2 هزار و 400 بیمار کرونایی در شرایط بحرانی قرار بگیرند و بیش از 41 هزار نفر نیز به عفونت خفیف آلوده شوند.
همزمان با هشدار جدی وزارت بهداشت پاکستان نسبت به افزایش بیماران کرونایی طی هفتههای آینده، دولت اسلامآباد پنجشنبه گذشته طرح محدودیتهای فاصله گذاری اجتماعی و همچنین تعطیلی شهرها را با هدف مهار ویروس کووید -19 تمدید کرد.
گزارش رسانههای پاکستان حاکی از تداوم طرح محدودیت تردد ترافیک و رفت و آمد مردم در شهرها است و در همین راستا دولتهای ایالتی نیز با کاهش زمان حضور مردم در سطح شهر، میزان آمد و شد افراد را به حداقل رساندهاند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*