چهارشنبه 7 آذر 1403

تغییراتِ رادیو تلاوت بعد از تمجید مقام معظم رهبری

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تغییراتِ رادیو تلاوت بعد از تمجید مقام معظم رهبری

مدیر رادیو تلاوت ضمن تشریحِ ماجرای تمجید رهبر انقلاب از این شبکه رادیویی، به تغییراتی که قرار است اتفاق بیفتد، اشاره کرد.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مقام معظم رهبری در دیدار نوروزی خود با جمعی از قاریان و حافظان قرآن کریم فرمودند: بنده با رادیو تلاوت مأنوسم الحمدلله، به قدری تلاوت‌های خوب در این رادیو وجود دارد که انسان واقعاً خدا را شکر می‌کند. منصور قصری‌زاده مدیر رادیو تلاوت درباره این تمجید ویژه گفت: "فرمایش رهبر انقلاب که رضایتمندی خودشان را از تلاوت‌های پخش شده، اعلام کردند ما را مصمم‌تر از گذشته کرد تا با تلاشی دو چندان و برنامه‌ریزی ویژه، تحولی رو به رشد را در رادیو تلاوت ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که جمعی از قاریان و حافظان قرآن کریم با مقام معظم رهبری دیدار داشتند، ایشان فرمودند "بنده با رادیوتلاوت مأنوسم الحمدلله، غالباً گوش میکنم آن وقتی که فراغت داشته باشم؛ به قدری تلاوتهای خوب در این رادیو و گاهی در تلویزیون که کمتر توفیق پیدا می‌کنم [ببینم] وجود دارد که انسان واقعاً خدا را شکر میکند؛ من خیلی اوقات وقتی می‌شنوم تلاوت را، خدا را شکر میکنم."

قصری‌زاده ادامه داد: به قول رهبری، تلاوت‌های پخش شده در رادیو تلاوت، هنرمندانه است و به واقع تمام تلاش ما و همکارانم تا به امروز انتخاب بهترین تلاوت‌ها از قرآن کریم بوده است. اما انسان هر لحظه باید برای بهتر شدن و رشد کردن تدبیر کند، وگرنه سقوط خواهد کرد.

مدیر رادیو تلاوت اظهار داشت: ما در کنداکتور پخش خود 6 بسته 4 ساعتی داریم که برای زمان صبحگاهی بهترین و تخصصی‌ترین قرائت‌ها را انتخاب می‌کنیم تا تأثیر بیشتری را بر مخاطب داشته باشد. اطلاع‌رسانی به قاریان عزیز از زمان پخش قرائت‌شان در دستور کار قرار گرفته است و پخش قرائت‌ها در رأس هر ساعت، جزء مواردی است که به زودی اجرایی خواهد شد.

تهیه جدول مناسبتی برای رادیو تلاوت

قصری‌زاده در تشریح برنامه‌ریزی‌های آینده گفت: خدا را شاکرم آرشیو رادیو تلاوت، بسیار غنی است، اما برای بهتر شدن به سمت تولیدات جدید پیش خواهیم رفت و جدول پخش مناسبتی را تهیه می‌کنیم. در این رابطه آیاتی با هر مناسبت انتخاب خواهد شد که حدوداً، تهیه 2190 بسته برای این امر ضروری و امکان‌پذیر است که البته هم‌افزایی بیشتر سازمان با رادیو تلاوت را می‌طلبد.

وی گفت: همان‌طور که حضرت آقا فرمودند مهندسی قرائت ضروری است. ما نیز به سمت مهندسی پخش قرائت پیش خواهیم رفت. چرا که رادیو تلاوت شنودگان و مخاطبان زیادی دارد که در ماه مبارک رمضان این آمار بالاتر هم می‌رود و این سرمایه بزرگی است که باید آن را حفظ کرد و ارتقاء داد. در این رابطه و برای جریان‌سازی در بحث تلاوت در کشور، طرح‌های بسیاری در حال اجرا است که در طول سال شاهد بیشترین اثرگذاری از رادیو تلاوت و قرآن باشیم.

وی به جشنواره صد و طرح‌های شمسه اشاره کرد و گفت: جشنواره سراسری صد با محوریت قرآن‌خوانی ساده و آسان و با هدف گسترش فرهنگ ساده‌خوانی در جهت افزایش هرچه بیشتر انس با قرآن کریم برگزار می‌شود که علاقه‌مندان بدون محدودیت سنی و تفکیک جنسیتی، می‌توانند با خواندن آیاتی از کلام‌الله مجید در مدت زمان 100 ثانیه در این جشنواره شرکت کنند.

قصری‌زاده همچنین تأکید کرد: در راستای جریان‌سازی قرآنی و فرهنگسازی ما نیاز داریم از طرف سازمان صداوسیما حمایت شویم و شمسه‌هایی که طرح ویژه شبکه و معاونت صدا و حتی قرارداد آن نیز بسته شده است، تخصیص اعتبار آن نیز انجام شود. رادیو تلاوت مرجع تلاوت‌ها در معاونت صدا است بنابراین برای غنی‌تر شدن و بهره‌مندی از قاری‌های خوش‌خوان سرزمین‌مان، نیازمند حمایت هرچه بیشتریم.

مدیر رادیو تلاوت با اشاره به مهم بودن رسالت رادیو تلاوت خواست نسبت به ساختار و نیروی انسانی این شبکه توجه ویژه‌ای شود.

وی در پایان نیز در خصوص بهره‌مندی از فضای مجازی بیان کرد: با تمام قاریان از طریق فضای مجازی در ارتباطیم و از تعاملات دوسویه با مخاطبان در این فضا استفاده می‌کنیم.

رادیو تلاوت، کانال دوم رادیو قرآن، از روز 31 تیر 1391، در موج FM فرکانس 101.5 تهران آغاز به کار کرد. این شبکه رادیویی، به صورت 24 ساعته برنامه پخش می‌کند و عموماً به پخش برنامه‌های (تلاوتهای قاریان ایران و جهان، معرفی قاریان و پخش دعاهای مناسبتی) می‌پردازد.

آخرین خبرها از پخشِ «کتونی زرنگی»، ماندگاری «دورهمی» و بازگشت سریال طولانی به تلویزیون همه برنامه‌ها و سریال‌های ماه رمضان تلویزیون + جزئیات