دوشنبه 9 تیر 1404

تغییر معادلات نبرد در دست ایران اسلامی است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تغییر معادلات نبرد در دست ایران اسلامی است

حجت الاسلام کرمی، فلسفه شکل‌گیری رژیم صهیونیستی را تأمین منافع قدرت‌های استکباری در خاورمیانه دانست و تأکید کرد: اسرائیل با حمله خود، کار را یکسره کرد و در آینده نزدیک، ابهت پوشالی‌اش برای همیشه فرو ریخته، و شاهد نظم جدیدی در منطقه خواهیم بود.

- اخبار ویژه نامه‌ها -

حجت الاسلام سعید کرمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بنیاد ملی نخبگان، در گفت‌وگو با گروه حوزه و روحانیت خبرگزاری تسنیم، با اشاره به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی، امام و بزرگان همواره هشدار می‌دادند که استقلال و بیداری مردم ایران با انقلاب اسلامی به نفع آمریکانیست زیرا این دولت مستکبر و همدستانش، منافع بزرگی را در ایران از دست داده‌اند؛ بر این اساس، مدام در حال توطئه‌چینی برای بازگشت ایران به دوران وابستگی و حکومت‌های دست‌نشانده هستند.

وی با بیان اینکه ایجاد رژیم اشغالگر قدس نیز در همین راستا بوده است، افزود: چنانکه خود مقامات آمریکا اذعان دارند، اسرائیل را ایجاد کرده‌اند تا کنترل خاورمیانه را در دست داشته باشند و اهداف و منافعشان در این منطقه تأمین شود که مهم‌ترین آن‌ها، جلوگیری از گسترش پیام انقلاب اسلامی و فرهنگ مقاومت و استکبارستیزی است؛ از این رو به ویژه در سال‌های اخیر شاهد بوده‌ایم که اسرائیل در جبهه‌های مختلف، پرچم نمایندگی آمریکا در منطقه را برافراشته و با تمام توان برای ضربه زدن به خط مقاومت و انقلاب اسلامی تلاش می‌کند.

 استقامت و سربلندی‌مان مرهون دوراندیشی رهبر انقلاب است

مدیرکل فرهنگی اجتماعی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب نیز در تداوم خط امام خمینی (ره)، همواره هشدارهایی نسبت به این اهداف استکباری داشته‌اند از جمله اینکه هزینه ایستادگی و مقاومت، کمتر از سازش است. اگر این هشدار به درستی جدی گرفته می‌شد، چه بسا بازدارندگی قوی‌تری داشتیم.

کرمی ادامه داد: در عین حال وقتی در سحرگاه جمعه با شهادت مردم و نظامیان غافلگیر شدیم، تنها ظرف چند ساعت با هدایت داهیانه رهبر معظم انقلاب، هم مردم روحیه خود را بازیافتند و هم فرماندگان جدید، منصوب و حملات دفاعی با قدرت آغاز شد به حدی که پس از یک یا دو روز ابتکار عمل را در دست گرفتیم و حالا این ما هستیم که داریم معادلات نبرد را رقم می‌زنیم.

وی یادآور شد: اینکه با وجود موردتهاجم واقع شدن، امروز سربلند هستیم و به عنوان یک نماد غدر، مقابل دنیای استکبار ایستاده‌ایم، حاصل دوراندیشی رهبر معطم انقلاب است وگرنه اگر به آن‌ها که دل در گرو مذاکره داشتند و هم و غمشان راضی نگه‌داشتن غرب و کاهش توان دفاعی و هسته‌ای کشور با این توجیه که دنیای امروز، دنیای گفتگوست نه موشک، گوش می‌سپردیم، روشن است که امروز چه بلایی سرمان آمده بود.

دومین جنگ تحمیلی؛ در اوج همراهی

مسئول نهاد رهبری در بنیاد ملی نخبگان درباره حق قانونی ایران در دفاع از تمامیت ارضی خود، خون‌های ریخته شده هموطنان را سند حقانیت جمهوری اسلامی و متجاوز نبودن آن دانست و تصریح کرد: اکنون هم مانند دوران دفاع مقدس، جنگ به ما تحمیل شد و ما شروع‌کننده نبودیم آن هم در شرایطی که پنج دور پای مذاکرات غیرمستقیم نشسته بودیم و از هیچ مسیر دیپلماتیک و منطقی برای توافق دریغ نداشتیم اما اسرائیل با تجاوز خود همه مسیرهای حقوقی و دیپلماتیک را بست و دست به یک انتحار زد بنابراین در همه محافل بین المللی و حقوقی و افکار عمومی آزادی‌خواهان جهان روشن است که حق دفاع از خود داریم و هرگز از آن کوتاه نخواهیم آمد؛ در واقع اسرائیل با این اقدام نابکارانه، کار را یکسره کرد و در آینده نزدیک، ابهت پوشالی‌اش برای همیشه فرو ریخته و شاهد نظم جدیدی در منطقه خواهیم بود.

دشمن نگران قدرت بازدارندگی فناوری هسته‌ای برای ایران است

کرمی با تأکید براینکه پایان این نبرد با پیروزی و سرافرازی ملت ایران همراه است، به دیدار سال گذشته نخبگان با رهبر معظم انقلاب اشاره و ابراز کرد: در این دیدار رهبر معظم انقلاب، حکیمانه فرمودند که «چه بسا اگر ما در عرصه علم و فناوری، پیشرفت بیشتری داشتیم، امروز این همه خون ملت‌های مستضعف ریخته نمی‌شد»؛ این جمله در واقع یک کد بود برای اینکه واقعا در عرصه علمی نیازمند جهاد هستیم.

وی با بیان اینکه هر چه می‌گذرد، مفهوم عمیق «العلم سلطان» را بهتر و بیشتر درک می‌کنیم، افزود: به برکت علم دانشمندان است که فناوری موشکی ما دارد می‌درخشد و دست برتر دارد؛ ترور دانشمندان هسته‌ای برای این است که دشمن می‌داند و می‌بیند این فناوری چه عزت و قدرت بازدارنگی برای ایران ایجاد کرده است.

مسئول نهاد رهبری در بنیاد ملی نخبگان ابراز امیدواری کرد: نخبگان علمی راه شهدا را ادامه دهند و برای عدم توقف و پیشرفت پرشتاب حرکت علمی کشور تلاش کنند تا به جایی برسیم که در هیچ‌یک از عرصه‌های نظامی، انرژی، دفاعی، صنعت و کشاورزی، عقب و منتظر تصمیم دیگران نباشیم و ضربه‌ناپذیر شویم تا تمدن بزرگ در خور ایران اسلامی رقم بخورد.

خبرنگار: زهرا شریعتی