جمعه 9 آذر 1403

تقلای اصلاح‌طلبان برای تحمیل «مذاکره مستقیم با آمریکا» / فائزه هاشمی: در قوانین ایران، زن کالایی در اختیار مردان است

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
تقلای اصلاح‌طلبان برای تحمیل «مذاکره مستقیم با آمریکا» / فائزه هاشمی: در قوانین ایران، زن کالایی در اختیار مردان است

جریان اصلاح طلب به دلیل آنکه نمی تواند با دلایل منطقی و فنی و کارشناسی، مذاکره مستقیم با آمریکا را توجیه کند، به دروغ متوسل شده است.

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

*******

** تقلای اصلاح طلبان برای تحمیل «مذاکره مستقیم با آمریکا»

روزنامه آرمان در مطلبی با عنوان «برجام و مخالفان دو طرف» به قلم «جاوید قربان‌اوغلی» فعال اصلاح طلب و دیپلمات سابق نوشت: «مشکلی که الان وجود دارد این است که هم در داخل ایران و هم در آمریکا، برجام مخالفان جدی دارد. در ایران بعد از اینکه آقای امیرعبداللهیان موضوع مذاکره با آمریکا را مطرح کرد که حتما هم با اذن بوده است، با واکنش یکی از روزنامه‌ها مواجه شد و از آنطرف هم خبرهایی دریافت شده که یکی از مخالفان جدی برجام نامه‌ای به رهبری نوشتند که از جزئیات آن خبری نداریم و یکی از روزنامه‌ها مطالبی از آن منتشر کرد که تکذیب هم نشد. امری که نشان می‌دهد هنوز مخالفان جدی در داخل ایران هست و این مخالفان جدی در آمریکا هم هستند».

جریان اصلاح طلب با اجرای ترفندی تکراری و نخ نما در پی آن است تا «مذاکره مستقیم با آمریکا» را تحمیل کند. در همین راستا این طیف ابتدا مدعی شد که نظام تصمیم گرفته مذاکره مستقیم با آمریکا را کلید بزند و در ادامه ادعا کرد که وزیر خارجه درخصوص کارشکنی مخالفان برجام به رهبری گلایه کرده است.

این ادعاهای دروغ در حالی است که «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه اخیرا در جلسه ای با اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس - که اخبار آن در رسانه ها نیز منتشر شد - تاکید کرد: «مذاکره مستقیم با آمریکایی‌ها نخواهیم داشت و برای رفع حداکثری تحریم‌ها تلاش می‌کنیم».

همچنین در روزهای اخیر یک منبع آگاه، انتشار خبر ارسال نامه‌ای از سوی امیرعبداللهیان به رهبر معظم انقلاب درباره مذاکرات وین و برخی ادعاهای دیگر را ساختگی خواند. وی با اعلام اینکه خبر از اساس کذب است گفت: «انتشار اینگونه شایعات در راستای اختلاف افکنی و تلاش برای شکستن اجماع ملی در خصوص مذاکرات جاری در وین عنوان کرد.».

از سوی دیگر «سعید جلیلی» - 19 بهمن - در سخنرانی در حسینیه جماران در واکنش به ادعایی درخصوص نامه 200 صفحه ای در نقد تیم مذاکره کننده دولت رئیسی، گفت: «دولت قبل در پایان دوره خود گزارشی درباره برجام داد و من آن را بررسی کردم و مواردی که با واقعیت مطابقت نداشت بیان کردم. این نامه مربوط به 6 ماه پیش و در نقد گزارش دولت قبلی در زمینه دستاوردهای برجام بود».

جریان اصلاح طلب به دلیل آنکه نمی تواند با دلایل منطقی و فنی و کارشناسی، مذاکره مستقیم با آمریکا را توجیه کند، به دروغ متوسل شده و در پی آن است تا به وسیله دروغ، مذاکره مستقیم با آمریکا را به دروغ، به دولت تحمیل کند.

** «شرطی سازی اقتصاد» توسط بانیان گرانی و تورم

روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «قیمت مسکن پایین نمی آید» نوشت: «تحولات جدید در مذاکرات هسته‌ای اگر چه تاثیر اولیه‌ای در بازارهای دارایی نظیر ارز و طلا با ریزش قیمت‌ها ایجاد کرده، اما بسیاری از معامله‌گران امیدوارند که تحول بعدی در حوزه دارایی‌های بالا مانند مسکن یا زمین رخ بدهد. متوسط قیمت مسکن در کشور در آخرین آمار ارایه شده که مربوط به پاییز امسال است به بیش از 31 میلیون تومان در هر متر مربع رسیده است».

در ادامه این مطلب آمده است: «البته آمارهای موجود در نگاه اول نشان می‌دهد که سرعت رشد قیمت مسکن به طرز محسوسی کاهش پیدا کرده است... این در حالی است که... قیمت مسکن در دوره 6 ساله 8 برابر شد».

طیف اصلاح طلب همچنان پروژه خسارت بار «شرطی سازی اقتصاد» را دنبال می کند. یکی از فعالین رسانه ای چندی پیش در مطلبی نوشته بود: «البته که دیپلماسی، یک ابزار مهم منافع ملی است و باید به درستی از آن استفاده کرد. اما کلید حل مشکلات اقتصادی، در وین و لوزان و نیویورک نیست؛ در داخل کشور است. کلید در همین کشت و صنعت هفت تپه و دشت مغان و صدها کارخانه نیمه‌تعطیل یا مفت واگذار شده در چهار گوشه کشور است. چرخ اقتصاد وقتی خواهد چرخید که چرخ هر یک از این شرکت‌ها و کارخانه‌ها بچرخد و ترمزهای تعبیه شده توسط شبکه خود تحریمی داخلی، از سر راه برداشته شود».

یکی از دلایل وضع موجود اقتصادی، گره زدن همه امور کشور به سیاست خارجی و شرطی سازی اقتصاد و معیشت مردم است که در 8 سال گذشته در صدر اقدامات دولت قبل قرار داشت.

کارشناسان به دفعات تاکید کرده اند که 70 الی 80 درصد مشکلات ریشه در سوءمدیریت دولت داشته و تنها 20 الی 30 درصد از مشکلات ناشی از تحریم هاست.

برای نمونه، در حوزه مسکن، فاکتورهایی همچون مصالح ساختمانی، دانش ساخت و طراحی، نیروی کار، اعتبارات، اجرای پروژه و... هیچکدام ربطی به تحریم ها نداشته و همه موارد مذکور ریشه در مسائل داخلی داشته و به عبارتی تابع عملکرد دولت است.

یک نمونه دیگر، مسئله بنزین است. ما در این حوزه تحت تحریم قرار داشتیم. برخی مدیران دولتی تاکید داشتند که نباید پالایشگاه ساخته شود و ما باید واردکننده بنزین باشیم. اما با ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، ضمن خودکفایی در تولید بنزین، تحریم های ضدایرانی نیز بی اثر شد.

معیشت مردم و اقتصاد کشور با دیپلماسی مقتدرانه، اتکا به توان داخلی، تقویت همکاری های منطقه ای با کشورهای همسایه، توجه ویژه به اقتصاد بدون نفت، اعتماد به جوانان نخبه و انقلابی و اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی بهبود می یابد، اما با این حال اصلاح طلبان همچنان اصرار دارند که معیشت مردم و اقتصاد کشور را به خشم و لبخند و وعده های سرخرمن مقامات آمریکایی و اروپایی گره بزنند.

رهبر معظم انقلاب - 13 آبان 99- فرمودند: «در زمینه اقتصاد نگاه صحیح و اصولی این است که مطلقاً به بیرون کشور نگاه نکنیم؛ نه اینکه رابطه‌مان را قطع کنیم؛ بنده هر دفعه که می‌گویم علاج را در داخل بجوییم، یک عده‌ای برمی‌دارند اینجا و آنجا، در فضای مجازی [می‌گویند:] «معتقدند که ما با خارج ارتباط را قطع کنیم»؛ نه، این نیست؛ ارتباطات باید برقرار باشد؛ مهم این است که ما علاج را از دیگران نخواهیم، علاج را از بیرون خودمان نخواهیم؛ علاج در درون خود ما است، در داخل کشور است که یک قلم عمده اش هم افزایش تولید است که بارها روی آن من تکیه کرده‌ام. باید یک تلاش برنامه‌ریزی‌شده و سازمان‌یافته در زمینه اقتصاد انجام بگیرد».

** فائزه هاشمی: در قوانین ایران، زن کالایی در اختیار مردان است

«فائزه هاشمی» از حامیان ترامپ و از محکومین فتنه 88 در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت: «مدعی‌العموم جاهایی که باید برای امنیت مردم وارد شود، نمی‌شود ولی جاهایی که نباید باشد، هست. یا جاهایی که نباید اعدام داشته باشیم مثل ماجرای نوید افکاری و روح الله زم، اعدام وجود دارد ولی جاهایی مثل قتل‌های ناموسی که قصاص نیاز است مجازات حداکثر چندسال زندان است. امنیت را بیشتر در برخورد با منتقدین دیدیم امنیت را به مسائلی پیوند زدیم که ارتباطی با امنیت ندارد، جایی که باید به امنیت توجه کنیم، فراموش کردیم».

وی در ادامه نوشت: «قوانین ما در مواجهه با قتل‌های ناموسی چارچوب دینی، اخلاقی، حقوق بشری و یا انسانی ندارد و بیشتر شبه طالبانی است. بر اساس تفکر مردانه تنظیم شده اند و زن در این قوانین عمدتاً کالایی در اختیار مردان است و شهروند درجه 2. آقایان کی می‌خواهند قوانین را اصلاح کنند؟».

این محکوم فتنه 88 در ادامه تاکید کرد: «پخش این تصاویر، قبح عمل را بیشتر نشان می‌دهد تا اینکه بیان شود. خود تصاویر هرچند که بسیار شنیع و فجیع هستند و احساسات عمومی را جریحه دار می‌کنند اما لازم است تصاویر آن منتشر شود تا افکار عمومی تحریک و نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد. رسانه کار حرفه ای کرده که این خبر را کامل و بدون سانسور پخش می‌کند، باید این کار انجام شود. رسانه‌ها باید قدرت و اجازه داشته باشند که تحلیل کنند و کوتاهی‌ها را بیان کنند. نقش رسانه همین است... اعدام در ملاءعام خشونت آفرین و می‌تواند سر منشاء بسیاری از رذایل و شرارت ها باشد».

جریان اصلاح طلب مفسد اقتصادی را به دو دسته خوب و بد تقسیم می کند. همچنین از نظر این طیف قاتل ها هم برخی قهرمان هستند و برخی مجرم! این نگاه قبیله ای و بی منطق نه تنها به رفع مشکلات منجر نمی شود، بلکه به گسترش آن دامن می زند.

بر همین اساس از نظر افراطیون اصلاح طلب قاتلی به نام نوید افکاری که مقتول را سلاخی کرده است، نباید اعدام می شد و لیدر آمدنیوز که آموزش ساخت مواد منفجره را منتشر می کرد و در پی ایجاد آشوب و ناامنی در کشور بود و جرایم متعددی را مرتکب شده بود نیز مستحق اعدام نبوده است!

و اما برخلاف ادعاهای فعالین تندروی اصلاح طلب، در جمهوری اسلامی ایران، زن به عنوان کالایی در اختیار مردان نیست. افراطیون اصلاح طلب بجای این قبیل ادعاهای تکراری به این سوال پاسخ دهند که چرا وقتی شهردار سابق اصلاح طلب تهران، همسر دوم خود را با 5 گلوله به قتل رساند، صدایی از این جماعت بلند نشد!؟

تقلای اصلاح‌طلبان برای تحمیل «مذاکره مستقیم با آمریکا» / فائزه هاشمی: در قوانین ایران، زن کالایی در اختیار مردان است 2
تقلای اصلاح‌طلبان برای تحمیل «مذاکره مستقیم با آمریکا» / فائزه هاشمی: در قوانین ایران، زن کالایی در اختیار مردان است 3
تقلای اصلاح‌طلبان برای تحمیل «مذاکره مستقیم با آمریکا» / فائزه هاشمی: در قوانین ایران، زن کالایی در اختیار مردان است 4