تقویت وحدت پایدار لازمه حرکت جهادی در دانشگاهها است
سنندج - ایرنا - مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کردستان گفت: دانشگاهیان به منظور تقویت وحدت پایدار لازم است پرهیز از تفرقه در اصول حرکتهای علمی خود قرار دهند.
حجت الاسلام مهدی طهماسبی عصر یکشنبه در نشست هم اندیشی با اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکز سقز با موضوع بصیرت افزایی اظهار داشت: تاکید بر وحدت، جذب حداکثری و ارج نهادن به ارزشهای دینی از سیاستهای اصلی این نهاد بوده و لازم است همه ما برای تقویت وحدت پایدار و پرهیز از تفرقه حرکت کنیم.
وی افزایش قدرت اندیشه ورزی و ارتقای بصیرت اساتید را امری مهم در راستای تحقق اهداف دانشگاههای کشور اعلام کرد و افزود: اساتید در اموراتی نظیر روشنگری و شناخت بهتر مسائل دینی و اجتماعی باید الگوی جامعه و دانشجویان باشند.
حجت الاسلام طهماسبی اهتمام جدی به برگزاری مراسم و فرائض دینی در دانشگاه از جمله نماز، امر به معروف و نهی از منکر، جلسات روشنگری و دیگر برنامه های دینی را خواستار شد و افزود: تقویم فرهنگی دانشگاه و اجرای برنامه های هدفمند در این راستا تدوین میشود.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور کردستان به افزایش قدرت نرم و سخت کشور اشاره کرد و یادآور شد: صیانت از وحدت و آرامش موجود و ارتقای بصیرت عمومی باید مورد اهتمام دانشگاهیان باشد.
نوآوری و تحقق راهبرد دانشگاه اجتماعی و کارآفرین ضروری است
رییس دانشگاه پیام نور کردستان هم در این نشست با تاکید بر لزوم تلاش و همت جمعی اعضای علمی و اداری برای ارتقای جایگاه علمی و اجتماعی این دانشگاه، گفت: ترویج ایدههای نو و تحقق راهبرد دانشگاه اجتماعی و کارآفرین باید مدنظر این مجموعه باشد.
یعقوب احمدی از پرداخت به موقع گرانت و حق التدریس همکاران خبر داد و افزود: در بحث اداری، سازمان مرکزی اقدام به تفویض اختیارات به استانها کرده و این در پیشبرد امورات و کارها موثر خواهد بود.
وی همچنین از تغییر و تحول دوره ای پست های مدیریتی و بخش های علمی این دانشگاه خبر داد و اضافه کرد: از تجربه و توان علمی همه همکاران استفاده بهینه خواهد شد.
احمدی به پیگیری جدی اخذ مجوز رشتههای جدید کارشناسی ارشد در مراکز استان از جمله سنندج و سقز اشاره کرد و یادآور شد: مستندات لازم ارسال شده که امیدواریم وزارت علوم با آن موافقت کند.
در این نشست اساتید نیز به بیان نظرات خود پرداختند که مهمترین موارد مطرح شده افزایش اعتبارات، تسریع در انجام امور اداری، کاهش بورکراسی اداری و تمرکزگرایی در امور آموزشی و اداری، افزایش رشته تحصیلات تکمیلی، ساماندهی دروس عمومی، تسریع در بررسی پروندهها و مدارک ارتقای اعضای علمی و ثبات در آیین نامههای آموزشی بود.
سقز با بیش از 226 هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در 190 کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
*س_برچسبها_س*