تلاش دولت مردمی معطوف بر ارتقای جایگاه معلم است
اصفهان - مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تلاش دولت مردمی معطوف بر ارتقای جایگاه معلم و آموزش و پرورش است.
اصفهان - مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تلاش دولت مردمی معطوف بر ارتقای جایگاه معلم و آموزش و پرورش است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ابراهیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان در همایش توانافزایی معلمان جدید الاستخدام، اظهار داشت: در آموزههای اسلام اهمیت علم و علمآموزی بسیار زیاد است و مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در حکومت اسلامی نیز باید چنین مسئلهای جز اولویتها باشد افزود: متأسفانه از دهه دوم انقلاب، اولویتها تغییر کرد و فرهنگ جای خود را به اقتصاد داد؛ آن هم اقتصادی که درونزا نبود و با رویکرد سکولار خود کشور را دچار مشکلات عدیدهای کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه انقلاب اسلامی در زمینههایی همچون فناوری نانو، فناوری لیزر، سلولهای بنیادی و انرژی هستهای که رویکرد درونزا داشته به دستاوردهای بزرگی رسیده است، ابراز داشت: اما در زمینههایی که دولتها چشم به دست دیگران دوختهاند، مشکلات مختلفی پدید آمده است.
وی تقویت جایگاه آموزش به صورت عام و نهاد آموزش و پرورش به صورت خاص را راهکار اصلی رسیدن به رویکرد درونزا در حوزهی علم و فناوری دانست و تصریح کرد: بههمین دلیل امروز تلاش دولت مردمی آیت الله رئیسی معطوف بر ارتقای جایگاه معلم و آموزش و پرورش است.
ابراهیمی تصریح کرد: بر مبنای سند تحول بنیادین که در سال 1390 رونمایی شد و سندی درونزا و مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی ما است، قرار بود دانش آموزان بهصورت چند ساحتی تربیت شوند اما سند دیگری که مخالف فرهنگ ما و بر مبنای فرهنگ غرب بود جایگزین آن شد و در نتیجه پس از 11 سال به جایی رسیدیم که نمیتوانیم به خودمان نمرهی قبولی بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز 2 جمهوری اسلامی در حال معرفی شدن به مردم است؛ یکی جمهوری اسلامی فضای مجازی و رسانههای بیگانه و دیگری جمهوری اسلامی عالم واقع.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار داشت: جمهوری اسلامی در عالم واقع حکومتی برگرفته از رأی مردم و مستقل است که در منطقه و جهان حرف برای گفتن دارد و در علوم مختلف به پیشرفتهای قابل توجهی رسیده است اما در جمهوری اسلامی ساخته رسانههای غربی، همهی مشکلات و بدیها در این کشور جمع شده و اوضاع همواره نابسامان است.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: یکی از دلایل چنین هجمههایی این است که ما معلمان در کنار دیگر نهادهای فرهنگی به سمت کسب آگاهی حرکت نکردهایم و خودمان را نیز مسئول انتقال مفاهیم به دیگران ندانستهایم؛ درنتیجه امروز بعضی از جوانان و نوجوانان ما به فرهنگ و هویت خود متعهد و علاقهمند نیستند و تا وقتی چنین باشد تحقق پیشرفت درونزا کاری دشوار خواهد بود.