تمام دستگاهها باید در کاهش مشکلات زیست محیطی همکاری کنند
شفیعیان گفت: مشکلات زیست محیطی جزو مشکلات و معضلات فرا دستگاهی است و تمام دستگاه های مرتبط باید انجام وظایف خود بتوانند از افزایش این مشکلات جلوگیری کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، سعید شفیعیان، مدیر حفاظت محیط زیست خلیل آباد بعد از ظهر امروز در نشست کارگروه هماهنگی، پیشگیری و مدیریت پدیده گرد و غبار خلیل آباد که در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: اوایل سال 98 با تاکید فرماندار شهرستان مبنی بر شناسایی کانون های گرد و غبار، کارگروهی در شهرستان تشکیل شد.
وی با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان هایی در کشور است که در بحث پدیده گرد و غبار در کنار خوزستان و سیستان و بلوچستان قرار دارد، خاطرنشان کرد: هدف کلی کارگروه هماهنگی، پیشگیری و مدیریت پدیده گرد و غبار، سیاست گذاری، تعیین راهبردها، هم افزایی و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی در سطح ملی و منطقه ای و نظارت بر اقدامات اجرایی دستگاه ها به منظور کاهش آثار و پیامدهای ناشی از وقوع پدیه گرد و غبار است.
مدیر حفاظت محیط زیست خلیل آباد با تاکید بر اینکه مشکلات زیست محیطی جزو مشکلات و معضلات فرا دستگاهی است و تمام دستگاه های مرتبط باید انجام وظایف خود بتوانند از افزایش این مشکلات جلوگیری کنند، تصریح کرد: آیین نامه هماهنگی، پیشگیری و مدیریت پدیده گرد و غبار توسط هیئت وزیران در تیرماه سال جاری به دستگاه ها ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه بر هر یک از دستگاه های اجرایی، تکالیفی در این آیین نامه مشخص شده است و هنر مدیران قادر خواهد بود که بتوانند هر مشکل و تهدید را به فرصت تبدیل کنند، اذعان کرد: بر اساس ماده 19 و 20 آیین نامه هماهنگی، پیشگیری و مدیریت گرد و غبار، سازمان برنامه و بودجه و استانداران موظف شده اند که پیش بینی بودجه ای لازم را برای مدیریت کانون های گرد و غبار داشته باشند.
کشت خارشتر باید در مناطق بیابانی افزایش پیدا کند
ابراهیم قاسم پور، فرماندار خلیل آباد در این نشست با بیان اینکه کانون های خطری در شهرستان وجود دارد که می تواند نگرانی هایی در آینده ایجاد کند، عنوان کرد: قبل از اینکه به فکر درمان باشیم باید به دنبال پیشگیری باشیم.
وی با تاکید بر اینکه کشت خارشتر و هندوانه کور باید در مناطق بیابانی افزایش پیدا کند و همچنین از تخریب گیاهان کاشته شده در بیابان ها جلوگیری شود، تشریح کرد: آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به وسیله دستگاه های متولی باید به مردم داده شود.
فرماندار خلیل آباد با اشاره به اینکه کمربند سبز برای شمال خلیل آباد یکی از طرح هایی است که مورد استقبال مدیرکل محیط زیست قرار گرفت و این کمربند سبز می تواند از بروز مشکلات زیست محیطی آینده شهر خلیل آباد جلوگیری کند، بیان کرد: وجود 47 هزار هکتار کانون فرسایش بادی برای شهرستان خلیل آباد بسیار زیاد است.
انتهای پیام /