پنج‌شنبه 11 دی 1404

تمایل کانادا برای تامین نفت مورد نیاز آمریکا به جای روسیه

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تمایل کانادا برای تامین نفت مورد نیاز آمریکا به جای روسیه

وزیر نفت آلبرتای کانادا اعلام کرد این منطقه ظرفیت مازاد ارسال نفت از طریق خط لوله و ریلی دارد و می‌تواند راه حل کمبود عرضه جهانی نفت باشد.

- اخبار اقتصادی -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، سونیا سوج، وزیر نفت آلبرتای کانادا ادعا می‌کند این منطقه تولیدکننده نفت می‌تواند به برطرف کردن کمبود عرضه جهانی نفت کمک کرده و جایگزین واردات نفت آمریکا از روسیه شود.

وی پیش‌از کنفرانس انرژی سراویک گفت آلبرتا ظرفیت مازاد خط لوله و ریلی دارد و می‌تواند نفت بیشتری به آمریکا برساند. قیمت نفت در روز دوشنبه در آسیا به 128 دلار در هر بشکه رسید که بسیار بالاتر از 83 دلار ابتدای سال جاری میلادی بود.

خرید نفت روسیه توسط بزرگ‌ترین شرکت انرژی اروپا با وجود تحریم‌ها تحریم انرژی روسیه قیمت نفت را به 200 دلار می‌رساند

وی با اشاره به سفر یک هیئت آمریکایی به کاراکاس جهت مذاکره برای کاهش تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا گفت:«راه‌حل کمبود نفت ما هستیم نه ونزوئلا یا کشورهای دیگر».

وی همچنین تاکید کرد خرید نفت خام یا محصولات پالایشی روسیه در بحبوحه حمله این کشور به اوکراین بسیار ناعادلانه و غیرمنصفانه است.

خریداران نفت از دریافت محموله‌های نفت روسیه سرباز می‌زنند. روسیه یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان نفت دنیاست که روزانه بین 4 تا 5 میلیون بشکه نفت و 2 تا 3 میلیون بشکه محصولات پالایشی صادر می‌کند.

سوج گفت آمریکا باید واردات نفت خام و محصولات پالایشی روسیه را ممنوع کند.

کانادا هفته گذشته واردات نفت خام روسیه را ممنوع و توافق کرد سلاح‌های ضد تانک به اوکراین جهت مقابله با حمله روسیه ارسال کند.