تمدن نوین اسلامی
تمدن نوین اسلامی
یکی از ظهورات پیادهروی اربعین، مقابله جوانان شیعه با فرهنگ و سبک زندگی غربی است. سبک زندگی غربی گاهی داوطلبانه و گاهی اجبارا وارد زندگی مسلمانان شده و یکی از خطرناکترین مسائل برای فروپاشی هویت اسلامی، همین سلطه فرهنگ غربی است.
کارگروه عملیاتیسازی "نظام استاد شاگردی آموزش هنر" مبتنی بر پژوهش صورت گرفته در فرهنگستان هنر و دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای هنر تشکیل شده و مشغول فعالیت است.
با نگاهی به اصلاحات آییننامه "شورای هنر" با این رویکرد مواجه میشویم که این اصلاح در راستای "تحقق تمدن نوین اسلامی" و با محور قرار دادن "جهاد تبیین" و توجه به "بیانیه گام دوم انقلاب" و "پیوست احکام اعضای جدید شورا" صورت گرفته است.
دوره دانشافزایی و توانمندسازی بسیج اساتید کشور (طرح ولایت استادی) با شرکت 700 استاد بسیجی دانشگاههای سراسر کشور به کار خود پایان داد.
معاون آموزشی وزارت علوم ضمن تشریح جزئیات طرح تحول آموزش عالی از برنامه های این وزارتخانه برای کاهش بیکاری و مهاجرت نخبگان خبر داد و گفت: براساس این طرح بخشی از پذیرش دانشجو تغییر خواهد کرد.
رئیس دانشگاه جامع امام حسین جنگ روانی و روایتگری را از موانع اصلی شکل گیری تمدن نوین اسلامی دانست.
مهمترین دستاوردی که پیادهروی اربعین بویژه برای دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه دارد این است که از مهمترین مؤلفههای این رویداد بزرگ که شامل یادگیری رفتارهای مدنی بسیار متعالی و تمرین تابآوری اجتماعی است، الهام بگیرند.
جلوههایی ناب از مهمان نوازی مردم عراق در اربعین این روزها بسیار دیدنی است و مردم عراق در پذیرای از زائران حسینی سنگ تمام گذاشتند.
حجتالاسلام شریفی گفت: به برکت انقلاب اسلامی پیادهروی اربعین حسینی روز به روز در حال رونق گرفتن است و این برگرفته از شور و شعور حسینی است و لذا می توان گفت پیاده روی اربعین رزمایش بزرگ انسجام جهان اسلام است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام مهاجرنیا در این نوشتار تلاش کرده است تا تبیین نوینی از فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی ارائه دهد. محتوای اثر دو هدف اساسی را به موازات هم تعقیب می کند. از یک سو به دنبال خوانش و بازسازی دیدگاه آیت الله العظمی خامنه ای در قالب یک نظریه جدید در باب انقلاب است و از سوی دیگر در قالب همان نظریه ابعاد و زوایای انقلاب اسلامی را بررسی و تبیین نموده...
تهران - ایرنا - دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیر علمی پنجمین کنگره جهانی امام رضا (ع) گفت: اگر به روح و عرصه اجتماعی دین توجه کنیم، عدالت بنیادیترین امری است که در ساختار اندیشه الهی و اسلامی وجود دارد.