یک‌شنبه 15 تیر 1404

توزیع اقلام مصرفی خانواده‌ها در میادین تره‌بار پایتخت

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
توزیع اقلام مصرفی خانواده‌ها در میادین تره‌بار پایتخت

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران گفت: مشکلی در تامین کالاهای اساسی نیست و مردم می‌توانند بدون دغدغه از میادین و بازارهای میوه و تره‌بار خرید کنند.

داوود گودرزی در جریان بازدید از میادین و بازارهای میوه و تره‌بار گفت: تا زمانی که ما هستیم مردم با خیال راحت می‌توانند از میادین و بازارهای میوه و تره‌بار خرید کنند.

وی افزود: در طول این مدت هم بهره‌برداران و هم فروشنده‌ها در تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار پای کار بودند تا مردم با آرامش و حوصله خریدهای خود را انجام دهند.

معاون شهرداری تهران ادامه داد: خوشبختانه هم در تأمین میوه، صیفی‌جات و کالاهای و هم در توزیع آن تدابیر لازم اندیشیده شده است تا شهروندان بتوانند با خیال راحت خریدهای روزانه و هفتگی خود را انجام دهند.

وی بیان کرد: این تضمین را به مردم می‌دهیم تا ما هستیم شما بدون دغدغه از میادین و بازارهای میوه و تره‌بار خرید کنید.

گودرزی یادآور شد: تمامی اقلام مصرفی و محصولات به وفور در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار یافت می‌شود. کما اینکه به صورت مداوم نظارت بر تمامی بازارها و میادین از سوی سازمان مدیریت میادین انجام می‌شود.

چرا که هم کیفیت و هم قیمت مصوب و هم رضایت مندی شهروندان برای ما مهم است.

وی تاکید کرد: خوشبختانه قیمت تمامی اقلام مصرفی به صورت هفتگی توسط سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار اعلام می‌شود و تمام بهره‌برداران باید محصولات خود را طبق نرخ نامه به فروش برسانند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.