توسعه سرای نوآوری همجوار صنعت در دانشگاه آزاد اسلامی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سرای نوآوری بخشی از دانشگاه است، گفت: سرای نوآوری جایی است که تابلوی دانشگاه در دل صنعت قرار میگیرد و دانشجویان در محیط عملی آموزش می بینند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سرای نوآوری بخشی از دانشگاه است، گفت: سرای نوآوری جایی است که تابلوی دانشگاه در دل صنعت قرار میگیرد و دانشجویان در محیط عملی آموزش می بینند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم کلنگزنی کارگاه مهندسی معکوس و «سرای نوآوری فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان» صبح امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع شرکت صنعتی و معدنی گل گهر سیرجان برگزار شد.
دکتر طهرانچی در حاشیه این مراسم، با بیان اینکه دانشگاه باید به جامعه و زیستبوم متصل باشد، گفت: انطباق دانشگاه با زیست بوم صرفاً با ارائه رشتههای متناسب شهرها صورت نمیگیرد، بلکه زیستبوم باید در روشها، رشتهها و فناوریها از حضور دانشگاه بهرهمند و منتفع شود. برای این اتفاق، به محیطهای همجوار صنعت نیاز داریم.
وی به مدل موفق آموزش پزشکی در تربیت دانشجویان اشاره کرد و افزود: دانشکدههای پزشکی به این دلیل موفق بودهاند که همجوار جامعه و در محیطی عملی، دانشجویان را تربیت میکردند، اما مدل آموزش مهندسی در دانشگاهها به این شیوه نبوده که دانشجویان بتوانند در کنار اساتید خود در محیط همجوار صنعت، کسب تجربه کنند.
طهرانچی افزود: بحمدالله با حمایتهای خوب استاندار کرمان و معاون اقتصادی استاندار گرفته تا مسئولان شهری و نظام سیاسی و مدیریتی استان و از طرف دیگر نگاه بلندی که در صنایع استان کرمان وجود دارد، در کنار انطباقپذیری به وجود آمده در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، درک تحول به خوبی رخ داده است و امروز شاهد کلنگزنی مجموعه کارگاه مهندسی معکوس و سرای نوآوری فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته هستیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سرای نوآوری بخشی از دانشگاه است، تصریح کرد: همانطور که دانشجویان علوم پزشکی در کنار اساتید خود به بیمارستان میآیند، سرای نوآوری نیز جایی است که تابلوی دانشگاه آزاد اسلامی در دل صنعت قرار میگیرد و دانشجویان در محیط عملی آموزش خواهند دید.
طهرانچی خاطرنشان کرد: عملکرد سرای نوآوری فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته باید به گونهای باشد که افراد علاقمند به تحصیل و یا کسب تجربه در حوزه معدن هستند، به عنوان قطب این حوزه به این سرا بیایند. از این اتفاق مبارک بسیار خوشحالیم و انشاءالله تا 18 ماه آینده این سرا به بهرهبرداری برسد تا تبدیل به سرای شاخص و نگین منطقه شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید از یک طرف به بیمارستان فرهیختگان و از طرف دیگر به سراهای نوآوری خود ببالد، پیشنهاد داد با توجه به مصادف بودن ایام ولادت امام رضا (ع) و دهه کرامت با کلنگزنی سرای نوآوری فولاد، زنجیره تأمین و صنایع وابسته، این ساختمان به نام این امام بزرگوار نامگذاری شود.
در ادامه، دکتر امیر حسنزاده معاون اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه ارتباط معاونت اقتصادی استانداری با دانشگاههای استان کرمان و همکاری با سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی و عملیاتی است و نه تنها در حد چاپ کتاب و مقاله، گفت: امیدواریم این کلنگزنی که در ایام دهه کرامت انجام میشود، مایه خیر و برکت استان کرمان باشد.
فاز نخست این مجموعه قرار است در 7 هزار و 550 مترمربع و طی 18 ماه به بهرهبرداری برسد.
در این مراسم دکتر مجید مشکینی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری، دکتر داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع، دکتر عنایتاله ملکی تبار رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات، دکتر علی یعقوبی فرماندار سیرجان، دکتر علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، دکتر امیررضا بازرگان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان و جمعی از مدیران و مسئولان استانی و دانشگاهی حضور داشتند.