جمعه 13 تیر 1404

توصیه اژه‌ای به نهادهای اطلاعاتی برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
توصیه اژه‌ای به نهادهای اطلاعاتی برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان

اقتصادنیوز: رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: نهادهای اطلاعاتی کشور نسبت به برگزاری جلسات مشترک و اشتراک‌گذاری تجربیات و داده‌ها، اهتمام داشته باشند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، جلسه شورای هماهنگی اطلاعات کشور با حضور حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای و اعضای جامعه اطلاعاتی کشور برگزار شد.

محور اصلی این جلسه، بررسی وضعیت کشور در حوزه‌های مختلف اطلاعاتی و امنیتی در دوره پساجنگ تحمیلی 12 روزه بود.

در این جلسه ضمن تجدید پیمان با آرمانهای شهدای جنگ 12روزه با رژیم صهیونی و آمریکای جنایتکار خاصه شهیدان بزرگوار جامعه اطلاعاتی سرداران والامقام کاظمی، محرابی، محقق، باقری و لطفی، بر میثاق با شهیدان انقلاب اسلامی و بر مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی برابر فرامین امامین انقلاب تاکید شد.

خبر مرتبط حضور قالیباف، اژه‌ای و عارف در مراسم عزاداری حسینیه امام خمینی (ره)+ عکس

اقتصادنیوز: در این گزارش تصویری از حضور قالیباف، اژه‌ای و عارف در مراسم عزاداری حسینیه امام خمینی (ره) را ببینید.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای طی سخنانی در این جلسه، ضمن قدردانی از مجاهدت‌های همه مجاهدان جامعه اطلاعاتی کشور در راستای تثبیت و تحکیم امنیت مردم و خنثی‌سازی توطئه‌های پردامنه دشمن و ایادی آن، اظهار کرد: نیروهای خدوم و مجاهد جامعه اطلاعاتی کشور حقیقتاً طی دوران جنگ تحمیلی 12 روزه اخیر و در دوره پساجنگ، مجاهدت‌های خاموش بسیاری را به عمل آوردند و توانستند بسیاری از توطئه‌های ریز و درشت دشمن و ایادی و اذناب او را خنثی سازند؛ این مجاهدت‌های هوشمندانه و مبتکرانه همچنان مستمر و مداوم است و قابل قدردانی و تکریم می‌باشد.

وی در ادامه ضمن بیان توصیه‌هایی خطاب به اعضای جامعه اطلاعاتی کشور در راستای اتخاذ تدابیر و تمهیدات مقتضی برای تحکیم امنیت شهروندان، گفت: تعامل و هم‌افزایی نهادها و اعضای جامعه اطلاعاتی کشور و مساعدت آنها به یکدیگر وفق موازین قانونی موجود در راستای تحکیم امنیت شهروندان، یک ضرورت غیرقابل انکار در همه شرایط، از جمله شرایط موجود است.

خبر مرتبط کامبیز نوروزی: «ملت» واژه‌ای نیست که فقط در زمان جنگ از آن یاد کنیم / قدردانیِ اقتصادی از مردم سخت است اما...

اقتصادنیوز: کامبیز نوروزی، حقوقدان می گوید: ملت واژه‌ای نیست که فقط در زمان سختی و حمله نظامی از آن یاد کنیم. استفاده ابزاری از واژه ملت به منزله سوءاستفاده از قدرت است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: نهادهای اطلاعاتی کشور نسبت به برگزاری جلسات مشترک و اشتراک‌گذاری تجربیات و داده‌ها، اهتمام داشته باشند؛ قدر متیقن، این رویکرد تعامل‌گرایانه نهادهای اطلاعاتی در تحقق امر صیانت و حراست از کیان نظام اسلامی و خنثی کردن توطئه‌های دشمنان، بسیار مؤثر و نافذ است.

وی در ادامه تاکید کرد: دستگاه قضا در مساعدت و راهنمایی اعضای جامعه اطلاعاتی کشور برای پیشبرد امورات و مسئولیت‌شان بویژه در شرایط فعلی، از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد تا امنیت شهروندان بیش از پیش تقویت و تضمین شود.

رئیس قوه قضاییه همچنین در این جلسه از مشارکت فعالانه مردم در امر خطیر تأمین امنیت و دغدمندی آنها نسبت به این حوزه قدردانی کرد و بصیرت و همدلی مردم در همه ایام بویژه در دوره دفاع مقدس اخیر را ستود و حضور دشمن‌شکن شهروندان در تشییع باشکوه شهدای اقتدار را ارج نهاد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
توصیه اژه‌ای به نهادهای اطلاعاتی برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان 2
توصیه اژه‌ای به نهادهای اطلاعاتی برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان 3