چهارشنبه 16 آبان 1403

توقف خط تولید پراید 132/ تولید 70 هزار دستگاه خودرو رهام در سال 1400

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
توقف خط تولید پراید 132/ تولید 70 هزار دستگاه خودرو رهام در سال 1400

سلیمانی گفت: هفته گذشته و 10 روز زودتر از وعده داده شده، تولید خودرو پراید132 متوقف شد و مطابق برنامه اعلام شده، خودروهای پراید 111 و پراید 131 هم در چند ماه آینده از چرخه تولید کنار گذاشته می‌شوند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جواد سلیمانی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در گردهمایی زنجیره تامین محصول جدید سایپا (رهام) که با حضور مدیران عامل و فعالان صنایع قطعه‌سازی و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد، گفت: تولید انبوه خودرو رهام در سال آینده، آغاز می‌شود و در فاز نخست، 12 هزار دستگاه از این خودرو به بازار عرضه خواهیم کرد.

به گفته وی، سایپا طبق برنامه‌ریزی، در سال 1400 حدود 70 هزار دستگاه و در سال 1401 حدود 100 هزار خودرو رهام تولید خواهد کرد.

وی ادامه داد: دو محصول جدید دیگر در سال آینده و 5 محصول نیز در سال‌های 1400 و 1401 به بازار عرضه خواهیم کرد تا سبد محصولات سایپا کامل شود.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه تمام فرایند طراحی این محصولات توسط محققان و متخصصان فعال در این گروه و بدون دریافت کمک از خارج از کشور اجرا شده است، افزود: دانش فنی طراحی خودرو در گروه سایپا تکمیل شده و ما بدون هرگونه نیاز به خارج، اهداف خود را در این زمینه دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید:ممنوعیت پیش فروش خودرو بدون مجوز / حداکثر زمان تحویل فوری، 30 روز است

وی با اشاره به هدایت 95 درصد درآمد‌های گروه سایپا به چرخه تولید، گفت: با اجرای برنامه تجدید ارزیابی دارایی‌ها تا پایان امسال و همچنین ایجاد انضباط مالی و کنترل هزینه‌های تولید، گروه سایپا سال آینده از زیان خارج شده و وارد مرحله سودآوری خواهد شد.

سلیمانی تصریح کرد: در یک‌سال گذشته باوجود همه مشکلات و محدودیت‌ها، تولید خودرو از روزانه کمتر از 700 دستگاه به 2000 دستگاه رسیده که بیانگر استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها است.

وی با بیان اینکه سایپا قصد دارد از توانمندی‌های موجود در کشور برای تعمیق داخلی‌سازی محصول رهام استفاده کند، گفت: در حال حاضر حدود 92 درصد از قطعات این خودرو داخلی‌سازی شده و ما آماده هستیم برای 8 درصد باقیمانده، زمینه لازم را برای تولیدکنندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کنیم.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی در تولید گیربکس اتوماتیک شد و گفت: سایپا آماده مشارکت در اجرای این پروژه مهم برای صنعت خودرو کشور است.

سلیمانی از داخلی‌سازی قطعات انژکتور و کیسه ایمنی هوا (ایربگ) نیز خبر داد و افزود: خوشبختانه این دو قطعه جزء مهم‌ترین و پیچیده‌ترین قطعات بودند که توانستیم با همکاری طرف‌های ایرانی، تولید آن‌ها را نهایی کنیم.

وی گفت: تولید قطعات باکیفیت و برخوردار از قیمت رقابتی اولویت مهم سایپا در همکاری با قطعه‌سازان و شرکت‌های داخلی محسوب می‌شود.

انتهای پیام /