تولیدات کشاورزی
تولیدات کشاورزی
مدیرعامل هلدینگ کشاورزی و دامپروری بنیاد مستضعفان از راه اندازی نخستین مزرعه هوشمند کشور توسط بنیاد در سال 1402 خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، هلدینگ کشاورزی و دامپروری بنیاد مستضعفان به عنوان یکی از بزرگترین مجموعههای خاورمیانه، بیش از 118 هزار رأس دام شامل 98 هزار گاو شیری، 2800 رأس گاو پرواری، 8600 رأس بز شیری و نزدیک به 8 هزار رأس گوسفند را در اختیار دارد و در بخش کشاورزی نیز بیش از 24 هزار هکتار را زیر کشت انواع محصولات زراعی، باغی و گلخانهای...
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیشبینی میشود تولید گندم در سال جاری به 12 میلیون تن برسد.
معاون فناوری موسسه تحقیقات کشاورزی دیم از افزایش بهرهوری و بالفعلسازی ظرفیت تولیدات کشاورزی دیم با همکاری مشترک این موسسه با فائو خبر داد.
شرق نوشت: نه در فقه و نه در قانون نمیتوان به چنین استنباطی رسید که خرید و جمعآوری سکه یا ارز میتواند مصداق احتکار باشد؛ یعنی خرید و ذخیره سکه دارای رکن قانونی به عنوان «احتکار» نیست.
روزنامه شرق به اظهارات امام جمعه مشهد درباره احتکار خواندن ذخیره ارز و سکه واکنش نشان داد.
احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد، با تأکید بر اینکه «ذخیره ارز و سکه معصیتی همتراز با احتکار است»، خواهان مصادره این اموال شده است. در مجلس حسینیکیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن، پیشنهاد داده که «دولت باید دلارهای خانگی را جمعآوری کند و به جای دلار به آنها ریال بدهد». صداوسیما نیز در بخشهای مختلف خبری خود گزارشهایی با همین سمتوسو و تأکید بر «احتکار سکه و ارز» منتشر کرده است.
درباره رکن معنوی احتکار سکه و ارز؛ در بررسی این رکن جرم احتکار، تنها به علم و عمد مرتکب بسنده نمیشود. جرم احتکار، علاوه بر سوءنیت عام که همان علم و عمد است، نیازمند سوءنیت خاص نیز هست؛ یعنی باید این کار با قصد ایجاد انحصار و کمبود در عرصه کالا صورت بگیرد.
نه در فقه و نه در قانون نمیتوان به چنین استنباطی رسید که خرید و جمعآوری سکه یا ارز میتواند مصداق احتکار باشد؛ یعنی خرید و ذخیره سکه دارای رکن قانونی به عنوان «احتکار» نیست. مضافا اینکه این فعل دارای رکنهای «مادی» و «معنوی» هم به عنوان یک جرم نیست.
شرق نوشت: آقای احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد، با تأکید بر اینکه «ذخیره ارز و سکه معصیتی همتراز با احتکار است»، خواهان مصادره این اموال شده. در مجلس حسینیکیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن، پیشنهاد داده که «دولت باید دلارهای خانگی را جمعآوری کند و به جای دلار به آنها ریال بدهد». صداوسیما نیز در بخشهای مختلف خبری خود گزارشهایی با همین سمتوسو و تأکید بر «احتکار سکه و ارز» منتشر کرده...
به عقیده کارشناسان، بالا بودن هزینههای تولید، صادرات بیموقع و نبود نظارت بر میادین مرکزی میوه و ترهبار، موجب گرانی میوه شده است، در حالی که طبق آمارهای فائو، ایران در 68 محصول کشاورزی، جایگاه اول تا پانزدهم جهان را دارد و در تولید میوه در خاورمیانه و شمال آفریقا مقام اول را دارا است.
فارس نوشت: به عقیده کارشناسان، بالا بودن هزینههای تولید، صادرات بیموقع و نبود نظارت بر میادین مرکزی میوه و ترهبار، موجب گرانی میوه شده است، در حالی که طبق آمارهای فائو، ایران در 68 محصول کشاورزی، جایگاه اول تا پانزدهم جهان را دارد و در تولید میوه در خاورمیانه و شمال آفریقا مقام اول را دارا است.
نگاهی به تاریخ سرگذشت فاجعه بار صنعت شکر در میانه دهه 80، نشان میدهد تنظیم بازار از سمت واردات فقط میتواند به صورت محدود و مقطعی جوابگو باشد.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون گفت: 25 هزار میلیارد تومان تسهیلات در سال گذشته به بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با کارمزدهای متنوع پرداخت شد.
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: نزدیک به 25 هزار میلیارد تومان تسهیلات در سال گذشته به بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با کارمزدهای متنوع پرداخت شد.