چهارشنبه 7 آذر 1403

تولید روزانه 300 تن پسماند در میادین میوه و تره‌بار

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
تولید روزانه 300 تن پسماند در میادین میوه و تره‌بار

معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از برنامه‌ریزی برای تبدیل پسماند میادین میوه و تره‌بار به کود با ایده‌های نو، برنامه‌ریزی‌های سازمانی و استفاده از تجربه‌های موفق خبر داد.

به گزارش ایسنا، شادی مالکی - معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت تناژ و تبدیل پسماندهای سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: ما در سازمان مدیریت پسماند 4 پهنه در نظر گرفتیم تا تمام ضایعات حجیم مانند سرشاخه‌ها و پسماند میادین میوه و تره بار را به این سایت‌ها منتقل و تبدیل کنیم.

معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان این مطلب که پیش‌تر سرشاخه‌ها و پسماند میادین میوه و تره‌بار به سایت دفع پسماند آرادکوه منتقل می‌شد، بیان کرد: سال گذشته یکی از سایت‌های جمع‌آوری پسماند حجیم در منطقه 18 تهران افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت و امسال نیز سایت آبعلی را در دستور کار خود قرار دادیم و به دنبال ادامه همین مسیر در دیگر پهنه‌ها هستیم.

مالکی ادامه داد: پسماند منتقل شده به کود گرانول تبدیل می شود و در اختیار مناطق و پیمانکاران برای استفاده در فضای سبز قرار می گیرد.

او در پاسخ به این سوال که تناژ پسماند تولید شده میادین میوه و تره‌بار در روز چه میزان است، گفت: در حال حاضر میزان پسماند تولیدی میادین میوه و تره بار در روز عددی در حدود 300 تن است.

معاون امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران افزود: از این تناژ پسماند ورودی از میادین میوه و تره‌بار (300 تن در روز) 20 تن آن در صنایع تبدیلی به کود مصرفی تبدیل می‌شود و ما در سازمان مدیریت پسماند به دنبال این هستیم که میزان تولید کود با استفاده از صنایع تبدیلی را افزایش دهیم.

مالکی ادامه داد: در سازمان پسماند به دنبال این هستیم با ایده‌های نو، برنامه‌ریزی‌های سازمانی و استفاده از تجربه‌های موفق در حوزه تبدیل پسماند میادین میوه و تره‌بار به کود موفق عمل کنیم.

بنابر اعلام سایت شهر، او در پاسخ به این سوال که برنامه‌ای برای عرضه کود تولیدی به شهروندان نیز از سوی سازمان مدیریت پسماند پیش بینی شده است یا خیر، گفت: به دلیل گسترده بودن فضای سبز شهر تهران در حال حاضر میزان کود تولیدی در حد استفاده فضای سبز است و با افزایش ظرفیت تولید می‌توان آن را در اختیار شهروندان نیز قرار داد.

انتهای پیام