تکریم مراجعان و اجرای عدالت محور فعالیت دستگاه قضایی است
موسوی گفت: تکریم مراجعان به دستگاه قضا و اجرای عدالت از بدو ورود مردم تا اجرای رأی هدف و برنامه و محوریت دستگاه قضایی است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ حجتالاسلام عبدالمهدی موسوی رئیسکل دادگستری استان مرکزی امروز در ویژهبرنامه استانی گرامیداشت هفته قوه قضاییه گفت: هر جا نام از عدلیه و قوه قضاییه برده شود، کلام محوری و مطلب اساسی، عدل و عدالت و حق و احقاق حق به میان خواهد آمد.
موسوی اظهار کرد: همه در انتظار ظهور کیمیای گمشده بشریت و برپاکننده عدل، حضرت امام عصر (عج) هستند تا طعم واقعی عدالت را به جامعه بشریت بچشانند بهویژه در زمانی که در عرصه جهانی، عدالت مظلوم و کمیاب و نایاب است و ظلم جای عدل را در برخی ممالک دنیا گرفته است و ظلم و جنایت به بشریت مظلوم مشاهده می شود.
وی ادامه داد: هدف و برنامه و محوریت دستگاه قضایی بنا بر سیاستهای ترسیمی ریاست قوه قضاییه، تکریم مراجعان به دستگاه قضا و اجرای عدالت از بدو ورود مردم تا اجرای رأی است.
رئیسکل دادگستری استان مرکزی گفت: در راستای تکریم مراجعان، اعتقاد راسخ و برنامه محوری ریاست قوه بر این است که از بدو ورود تمامی عوامل موظف به رعایت حرمت مردم در گفتار و رفتار و کردار هستند.
موسوی خاطرنشان کرد: استقلال دستگاه قضایی یک امر مهم است و قضات باید مستقل باشند و این استقلال آنها در برابر تمام اشخاص و مراجعین اعم از مراجعین عادی و افراد دارای منصب و جایگاه به یکشکل حفظ شود هرچند که طبیعی است این افراد ترکشهایی نیز این استقلال میخورند اما بازهم باید آن را حفظ کنند.
فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در ویژهبرنامه استانی گرامیداشت هفته قوه قضاییه گفت: طبق اصول موجود، تأمین چندین مقوله مهم بر عهده دولت به معنای عام قرار دارد، حکومت اسلامی وظیفه تأمین و تضمین مقولات مهم از جمله امنیت، رفاه، آزادی، هدایت و در رأس عدالت را بر عهده دارد.
مخلص الائمه اظهار کرد: تمام این مقولهها بدون حضور قوه قضاییه هیچ تضمینی ندارد و این دستگاه باید بتواند از سایر دستگاهها حراست و این اجزا را تأمین کند.
وی ادامه داد: در راستای اجرای اهداف غالب نظام، در چند سال اخیر 2 اقدام جدی در قوه قضاییه و دولت مردمی برای کاهش فاصله آنچه هست و آنچه باید باشد، مبنی بر سند تحول انجامشده است.
استاندار مرکزی افزود: در قوه قضاییه این سند در زمان حضور آیتالله رئیسی در این قوه تدوین شد و پس از آن با همان چهارچوب و کمی تغییر این سند در دولت نیز تدوین شد که باید بتوان ارتباطی بین این سند برقرار کرد و قطعاً نقاط مشترک فراوانی میتوان در این دو سند پیدا کرد.
مخلص الائمه گفت: قطعاً دولت در راستای اجرای این سند به همراهی و همدلی قوه قضاییه وابسته است و در جایجای این سند باید دستگاه قضا حضورداشته باشد و همچنین دولت نیز باید در سند تحول قوه نقش مؤثری داشته باشد تا مردم شاهد یک تحول باشند.
وی خاطرنشان کرد: در استان مرکزی در خدمت یک تیم مؤمن و انقلابی در دستگاه قضایی هستیم و همدلی فوقالعادهای در استان مرکزی بین دستگاه قضا و قوه مجریه وجود دارد.
انتهای پیام /