جریان فاسد قدرتمندی بر ادارات استان کردستان چنبره زده است / روزهای سخت و پرچالشی پیش رو دارم
زارعی کوشا گفت: اینکه کردستان رتبه یک فساد اداری در کشور را دارد و جزو بیکارترین و فقیرترین استان های کشور است اصلا جالب و زیبنده نیست و باید جریان فاسدی که عامل این وضعیت هستند از هم پاشیده شوند، البته این جریان یک جریان توانمند هستند و یکی از اضلاع قدرت آنها هم جریان رسانه ای است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، اسماعیل زارعی کوشا شامگاه جمعه در دیدار تشکل های رسانه ای استان کردستان بر تعامل و همفکری مسئولین با رسانه ها تأکید کرد و افزود: استان کردستان نیروهای توانمندی در حوزه رسانه دارد اما شرایط حاکم بر فضای رسانه در استان شرایط مناسبی نیست و متاسفانه برخی مدیران هم درک درستی از رسانه ندارند.
زارعی کوشا توجه به دغدغه های اصحاب رسانه و تلاش برای رفع آنها را از وظایف خود و مجموعه دولت در استان دانست و گفت: بنده عادت ندارم فی المجلس قولی بدهم، شرایط و جوانب کار را خواهم سنجید و قطعا شرایط و وضعیت رسانه های استان از هر لحاظ تغییر خواهد کرد و مطمئنا شرایط بهتری بر آنها حاکم خواهد شد.
استاندار کردستان بر لزوم وحدت رویه رسانه های استان کردستان با وجود اختلافات سلیقه ای، سیاسی و تضارب آرا برای پیشبرد اهداف توسعه ای استان تأکید کرد.
زارعی کوشا به شروع دورهای جدید در دولت و استان کردستان اشاره کرد و گفت: در این دوره باید مدیرانی انتخاب شوند که با برنامه دولت هماهنگ و معتقد به اهداف و روش های دولت انقلابی باشند.
استاندار کردستان در ادامه با بیان مطالبی از وجود و فعالیت یک جریان منفعت منفعت طلب در استان کردستان نام برد و گفت: این جریان به هیچ اصول و حزبی پایبند نیستند و به صورت زیرپوسنی فعالیت می کنند و قطعا نیز در آینده با این افراد چالش های جدی خواهیم داشت.
وی افزود: این دست از افراد منفعت طلب نه اصولگرا و نه اصلاح طلب هستند و در هر دوره ای به رنگ و شمایل دولت حاکم در می آیند و تنها به فکر منافع خود هستند.
زارعی کوشا از وجود برخی مدیران در دستگاهها و ادارات دولتی نام برد که نه او دوست دارد در جلسات کنار او بنشینند و نه آنها نیز از وجود استاندار جدید خرسند هستند!
وی به اهمیت تغییر و تحولات مدیریتی در استان کردستان اشاره کرد و گفت: فاکتور اصلی من در این تغییرات توانمندی است و صرف اصولگرایی بودن برای انتخاب یک مدیر کافی نیست و در مقابل هم برکناری یک مدیر به دلیل وابستگی به دولت قبل به هیچ وجه ملاک نخواهد بود.
استاندار کردستان اظهار داشت: برخی ها فقط ادعای مدیریتی دارند، به عنوان مثال تاکنون شاید صدها نفر برای تصدی پست های مدیریتی در استان به من معرفی شده اند اما وقتی بررسی می کنم می بینم اینها فقط مدعی هستند و توانایی ندارند!
استاندار کردستان با بیان اینکه معتقد هستم مجموعه رسانه های انقلابی می توانند بهترین حامی برای دولت جدید باشند، گفت: البته انقلابی به معنای اصولگرایی نیست بلکه آن رسانه ای هم که در کار خود صداقت و حریت دارد از نگاه ما انقلابی است.
زارعی کوشا به حاشیه سازی های رسانه ای نسبت به یکی دو انتصاب اخیر خود در مدیریت های استان اشاره کرد و گفت: برخی ها در استان کردستان منافعشان در حضور افرادی خاص در راس مدیریت یک دستگاه است و از اینکه آن مدیر تغییر می کند ناراحت هستند و چون منافعشان به خطر می افتد اقدام به حاشیه سازی می کنند.
استاندار کردستان افزود: اینکه برخی ها می گویند چون استاندار قروه ای است مدیرانی هم که انتخاب می کند قروه ای هستند منصفانه نیست مثلا همین رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان زاده و بزرگ شده سنندج است و والدینش هم در همین سنندج دفن شده اند.
استاندار کردستان ادامه داد: مشکل این افراد حاشیه ساز با «قروه ای بودن» نیست مشکل آنها فروپاشی سیستم رانت و فسادی است که اکنون دیگر آن را در اختیار ندارند.
وی تأکید کرد: اینکه کردستان رتبه یک فساد اداری در کشور را دارد و جزو بیکارترین و فقیرترین استان های کشور است اصلا جالب و زیبنده نیست و باید جریان فاسدی که عامل این وضعیت هستند از هم پاشیده شوند، البته این جریان یک جریان توانمند هستند و یکی از اضلاع قدرت آنها هم جریان رسانه ای است.
استاندار کردستان به وجود برخی رسانه های باج گیر در استان اشاره کرد و گفت: برخی رسانه ها در سال های گذشته از مدیران فاسد در استان باج خواهی کرده اند و مدارکی در دست دارند که در ازای آن از مدیران مربوطه حق السکوت می گیرند.
زارعی کوشا از نگاه ویژه دولت به استان کردستان سخن گفت و اعلام کرد: برای توسعه و تعالی استان برنامه های زیادی داریم و حتما دوره کنونی دوره تحول کردستان خواهد بود.
وی با بیان اینکه دوره کنونی باید دوره رفع مشکلات مردم باشد، اظهار داشت: در این دوره استان کردستان باید در رتبه های نخست اشتغالزایی قرار گیرد.
استاندار کردستان از مسیر پرچالش پیش روی خود و نیازمندی به حمایت رسانه ها سخن گفت و افزود: قطعا دین و علاقه به کردستان من را به استانداری کردستان کشاند و گرنه در وزارت کار شرایط بسیار بهتری داشتم و در ازای این انتصاب نیز به هیچ کسی وامدار و بدهکار نیستم.
انتهای پیام /