جزئیاتی از فعالیتهای اقتصادی بنیاد مستضعفان در سال 99/ رشد اقتصادی بنیاد به 13.8 درصد رسید
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید محمد اتابک در تشریح جزئیاتی از فعالیتهای اقتصادی بنیاد در سال 99 اظهار کرد: بنیاد مستضعفان علیرغم مشکلات اقتصادی کشور و تحریمهای ظالمانهای که این بنیاد و تمام شرکتهایش را هدف قرار داده بود توانست رشد اقتصادی 13.8 درصدی را همزمان با سال جهش تولید محقق کند. معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان با بیان اینکه این رشد اقتصادی با کار جهادی کارگران و...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید محمد اتابک در تشریح جزئیاتی از فعالیتهای اقتصادی بنیاد در سال 99 اظهار کرد: بنیاد مستضعفان علیرغم مشکلات اقتصادی کشور و تحریمهای ظالمانهای که این بنیاد و تمام شرکتهایش را هدف قرار داده بود توانست رشد اقتصادی 13.8 درصدی را همزمان با سال جهش تولید محقق کند.
معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان با بیان اینکه این رشد اقتصادی با کار جهادی کارگران و برنامهریزی در جهت جهش تولید در سال 99 محقق شد، افزود: در سال گذشته بنیاد مستضعفان در بخش اقتصادی توانست درآمدهای عملیاتی خود را به میزان 76 درصد افزایش دهد.
وی اضافه کرد: علاوه بر این بنیاد مستضعفان موفق شد با وجود تشدید تحریمهای ایالات متحده علیه هلدینگها و شرکتهای زیرمجموعهاش، به میزان 31 درصد بر سرمایهگذاریها در پروژههای زیرساختی و اساسی بنیاد اضافه کند.
اتابک در ادامه با بیان اینکه در سال 99، پروژههای افتتاح شده در بنیاد مستضعفان، ارزشی بالغ بر 172 هزار میلیارد ریال داشتهاند گفت: افتتاح فاز 2 فولادسازی در شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، بهرهبرداری از فاز نخست نیروگاه خرمآباد، تکمیل کارخانه قوطیسازی کرمانشاه و افتتاح 16 طرح کشاورزی و دامپروری بخشی از این پروژهها بود که بنیاد مستضعفان با هدف تامین نیازهای زیرساختی و اساسی کشور و همچنین قطع وابستگی به خارج و البته ارزآوری برای کشور به بهرهبرداری رسید.
وی اضافه کرد: ارزش این پروژهها با احتساب پروژه راه اندازی 2 واحد گازی در بلوک یک نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد که واحد بخار آن طی سال جاری به بهره برداری خواهد رسید، بالغ بر 197 هزار میلیارد ریال است.
معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان با اشاره به اضافه شدن 3 شرکت جدید به شرکتهای بورسی بنیاد در سال 99 گفت: در سال گذشته با هدف مردمی شدن اقتصاد، 3 شرکت جدید از شرکتهای زیرمجموعه بنیاد مستضعفان به جمع شرکتهای بازار سرمایه اضافه شدند و تعداد شرکتهای بورسی بنیاد، به 36 شرکت افزایش یافت.
به گفته وی علاوه بر این موارد، در سال 1399 میزان صادرات در گروه بنیاد نیز رشدی 17.5 درصدی را ثبت کرد.
اتابک در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان از ابتدای شیوع کرونا تا امروز بالغ بر 3000 میلیارد تومان را برای حمایت از اقشار آسیبپذیر تخصیص داده و در سال گذشته نیز بیش از 2300 میلیارد تومان در جهت محرومیتزدایی از طریق ارائه خدمات مستقیم و غیرمستقیم، هزینه کرده است.