سه‌شنبه 24 تیر 1404

جزئیات حراج شمش طلا اعلام شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
جزئیات حراج شمش طلا اعلام شد

اقتصادنیوز: یکصد و شانزدهمین جلسه حراج شمش طلا فردا سه‌شنبه 24 تیرماه 1404 برگزار می‌شود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: یکصد و شانزدهمین جلسه حراج شمش طلا فردا سه‌شنبه 24 تیرماه 1404 برگزار می‌شود بر این اساس متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران می‌توانند با واریز مبلغ 10 میلیارد ریال (یک میلیارد تومان) به عنوان وجه الضمان به ازای هر قطعه شمش طلا تا ساعت 24 امروز دوشنبه 23 تیرماه، در یکصد و شانزدهمین حراج این مرکز شرکت کنند.

او افزود: معاملات فردا مطابق روال سابق خواهد بود و وزن هر قطعه شمش طلا یک کیلوگرم و با حداقل عیار 995 در هزار است همچنین باید تاکید کرد معاملات به روش حراج حضوری و به صورت نقد صورت می‌گیرد.

سخنگوی مرکز مبادله در ادامه افزود: از ابتدای سال تاکنون، 18 جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است که در نتیجه آن، 1442 کیلوگرم شمش به ارزش 12 هزار و 655 میلیارد تومان به فروش رسیده است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید