جشنواره پژواک، انگیزهای برای مستندسازان
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، ساناز باقری، تهیهکننده رادیو تهران و نامزد بخش «مستندهای مستمر با موضوع آزاد» درباره فضای جشنواره گفت: در دوره قبلی جشنواره پژواک با برنامه «تهران میدان شهدا» که مستندی درباره شهید فریدالدین معصومی بود، منتخب شدم اما جزو برگزیدگان نبودم. وی افزود: در این دوره از جشنواره با عنوان اثر «مسیر انقلاب تا آزادی» که پیرامون راهپیمایی های تاثیرگذار22...
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، ساناز باقری، تهیهکننده رادیو تهران و نامزد بخش «مستندهای مستمر با موضوع آزاد» درباره فضای جشنواره گفت: در دوره قبلی جشنواره پژواک با برنامه «تهران میدان شهدا» که مستندی درباره شهید فریدالدین معصومی بود، منتخب شدم اما جزو برگزیدگان نبودم.
وی افزود: در این دوره از جشنواره با عنوان اثر «مسیر انقلاب تا آزادی» که پیرامون راهپیمایی های تاثیرگذار22 بهمن به مرحله نهایی راه یافتهام.
تهیهکننده رادیو تهران با بیان مهمترین ویژگیهای تولید یک مستند رادیویی بیان کرد: در تهیه اثر مستند صداهای شاهد، سوژه مناسب و فیلمنامه منسجم حائز اهمیت است. برنامه باید به دور از اضافه گویی باشد و از مسائل حاشیهای پرهیز کند. دادن اطلاعات دقیق و آمار صحیح و... خیلی مهم است که سعی کردم همه این موارد را در تولید مستندم رعایت کنم.
باقری در پاسخ به اینکه چقدر این جشنواره میتواند به تقویت مستندسازی کمک کند، افزود: مستند یکی از گونهها و قالبهای سخت و پیچیده در کار برنامهسازی است که برگزاری این جشنوارهها در ایجاد انگیزه و برای اینکه برنامه ساز بتواند سختیهای کار را تحمل کند بسیار موثر است.
وی در پایان یادآور شد: من دو دوره است که در این جشنواره شرکت میکنم و هر دو دوره جزو منتخبان به دور نهایی بودم. امیدوارم امسال جزو برگزیدگان باشم.