جلوگیری از سو استفاده خدمات دولتی از طریق سامانه املاک و اسکان

کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با اتصال دستگاهها به سامانه املاک و اسکان از سواستفادههای خدمات دولتی جلوگیری میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - سامانه املاک و اسکان یکی از مهم ترین اقدامات در جهت بهبود و کنترل و ایجاد شفافیت در بازار مسکن به شمار می رود که خوشبختانه در حال حاضر روند همکاری دستگاهها برای اتصال این سامانه بسیار خوب بوده و ما شاهد ثبت اطلاعات بسیار زیادی از سوی متقاضیان و دستگاه ها در این سامانه هستیم.
براساس این گزارش طبق آخرین آمارهای اعلام شده تا به امروز بیش از 13 میلیون و 500 هزار نفر در سامانه املاک و اسکان ثبت نام کرده اند و روزانه هم بیش از 7هزار نفر اطلاعات خود را ثبت کرده اند.
در همین راستا حسین یوسفی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: سامانه املاک و اسکان بر اساس تبصره 7 ماده 169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم طراحی شده و هدف اصلی آن شفافسازی محل سکونت افراد برای جلوگیری از فرار مالیاتی و سوءاستفادههای احتمالی از خدمات دولتی است.
وی ادامه داد: طبق تبصره 8 همین ماده قانونی، دستگاههای اجرایی و خدماترسان موظفاند ارائه خدمات خود را منوط به استعلام محل اقامت افراد از طریق این سامانه کنند، اما روند اتصال این خدمات تا کنون با کندی و مقاومتهایی از سوی برخی نهادها همراه بوده است.
او افزود: در حال حاضر همکاری دستگاهها در این حوزه بسیار خوب بوده و امیدواریم بعد از این هم همکاری دستگاهها خوب باشد تا شاهد بهبود وضعیت اقتصادی در حوزه مسکن باشیم.
این کارشناس سیاست گذاری مسکن یاد آورشد: امیدواریم هرچه سریعتر دستگاههای که به قانون عمل نکرده و به این سامانه متصل نشده اند اقدامات لازم را برای اتصال انجام دهند تا شاهد بهبود وضعیت بازار مسکن و همچنین شفافیت در این بخش باشیم.
غلامی افزود: امیدواریم در آینده نزدیک شاهد اجرایی شدن قانون ساماندهی بازار زمین مسکن واجاره باشیم و از سوی دیگر اجرایی شدن قانون مکرر مالیات های مستقیم در بخش های مختلف هستیم.