جمشید مشایخی
جمشید مشایخی
یک) این روزها و پس از پخش آگهی یخچال با حضور لیلا حاتمی، سیلی از انتقاد و نکوهش نثار بازیگری شده که در سالهای اخیر بیش از هر چیز دیگری، ستایش شده است. لیلا حاتمی، بازیگر بزرگ و محبوبی است، آنقدر محبوب که بعضی منتقدان و روزنامهنگاران، معمولا از بازیهای متوسط یا ضعیفش چشمپوشی کرده و بیشتر از نقد، برایش ستایشنامه نوشتهاند. رفتارهای نادرست او (مثل برخورد بیمنطق و غیرحرفهای با خبرنگار...
تهران - ایرنا - نسخه مرمتشده فیلم سینمایی «گاو» اثر داریوش مهرجویی در مرکز فرهنگی ترنستوپیای برلین به نمایش درمیآید.
این روزها سه سریال با تمرکز بر زندگی و شخصیت ناصرالدین شاه در حال آماده سازی برای پخش است که همزمانی مراحل تولید و حتی پخش آنها، می تواند پرسش برانگیز باشد؛ اینکه واقعا چرا ناصرالدینشاه به یکباره این همه برای کارگردان ها جذاب شد؟!
مرحوم بهمن مفید مشهورترین دیالوگ خود را در فیلم قیصر گفت. با هم آن را بررسی کنیم.
تهران - ایرنا - «تپه آدم برفی»، «تناقض کالورفیلد» و «سفر» فیلمهای جدیدی هستند که در تعطیلات پایانی این هفته از تلویزیون به نمایش درمیآیند.
بیش از 35 فیلم سینمایی، تلویزیونی و انیمیشن در روزهای پایانی هفته از تلویزیون پخش می شود.
یک روزنامهنگار موسیقی بر این باور است که اصرار بر انتخاب زادروز محمدرضا شجریان به عنوان روز ملی موسیقی، انتخابی برای ایجاد همدلی و حتی برانگیختن احترامی بیشتر برای استاد فقید موسیقی ایران نیست، بلکه فقط انتخابی برای ایجاد تفرقهی بیشتر است.
تهران - ایرنا - اکبر زنجانپور بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون که سابقه دوستی و همکاری بیش از پنج دهه با زندهنام پرویز پورحسینی را داشت گفت: وی از آن دست بازیگرانی بود که بیشترین اشراف را بر نکات علمی هنر بازیگری در میان هنرمندان همنسلش داشت و در سادهترین تعبیر بازیگری کاربلد بود.
تهران - ایرنا - بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و از دوستان دانشکده و همکاران زندهنام پرویز پورحسینی با بیان اینکه هنر بازیگری بر شانههای پورحسینی و نسل او ایستاد و ارتقا یافت، گفت: این هنرمند و هم نسلان او استاندارد جدیدی برای هنر بازیگری در کشور معرفی کردند.
برترین اخبار سرویس فرهنگی مورخ 6 آذر 99 در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
به مناسبت ششم آذر سالروز تولد استاد جمشید مشایخی، با پسر او سام مشایخی گفتوگوی کوتاهی کردیم.
جمشید مشایخی با بیان خاطره ای از دیدارش با غلامرضا تختی گفته بود: همیشه با خود می گفتم، ای خدا! اگر روزی روزگاری در کارم شهرتی پیدا کردم، مثل تختی، فروتن و متواضع باشم.
جمشید مشایخی در جشن تولد 80 سالگی اش آرزو کرده بود که در هیچ جای دنیا جنگ نباشد.
جلیلوند: رفتیم زن بگیریم، گفتند چه کاره ای؟ گفتیم: دوبلور. گفتند: برو بابا. سرجوخه آمد ندادیم، دوبلور که هیچی...
در دهه شصت وسعت نظر در سینمای ایران وجود داشت یا حداقل بر حقد و حسد ورزی، بر مریدپروری چیره شده بودیم یا آن را مهار کرده بودیم. کم نبودند آدم کوتولهها!... اما سینماگران و فیلمسازان و هنرمندان شکوفا شدند.