پنج‌شنبه 8 آذر 1403

جهاددانشگاهی مستعد ورود به «فناوری‌های نوین یا های‌تک» است

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
جهاددانشگاهی مستعد ورود به «فناوری‌های نوین یا های‌تک» است

معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان همدان اعلام کرد: جهاددانشگاهی مستعد ورود و حضور جدی در زمینه‌هایی چون «فناوری‌های نوین یا های‌تک»، «زیست شناسی مولکولی»، «انرژی هسته‌ای»، «سلول‌های بنیادی» و سایر عرصه‌های پژوهشی و صنعتی به روز است.

دکتر نصرالله عرفانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تأسیس نهادهای انقلابی از جمله جهاددانشگاهی در پاسخ به نیازهای روز جامعه صورت گرفته است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی در راستای ضروت انجام کار جهادی در دانشگاه‌ها تأسیس شده است و در دوره فعالیت این نهاد انقلابی در عرصه‌های مختلف شاهد دانش‌افزایی، نوآوری و ابتکار و اختراع در بدنه دانشگاه‌ها به صورت یک کار جهادی بوده‌ایم.

وی اضافه کرد: تألیف کتاب‌های دانشگاهی، برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های مهارت افزایی، انجام تحقیقات بنیادی و ملی، تیم سازی برای ایده پردازی، نوآوری، ابتکار و اختراع نمونه‌هایی از اقدامات درخشان جهاددانشگاهی است.

این پژوهشگر برتر کشوری ادامه داد: در طول فعالیت جهاددانشگاهی، شاهد یک جهش علمی و پژوهشی در سطح دانشگاه‌ها بوده‌ایم که این مهم به همت جهادگران گستره دانش و پژوهش صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم ماحصل تلاش‌های علمی این مجموعه انقلابی و جهادی را جمع‌بندی کنیم باید بگوییم جهاددانشگاهی توانسته رتبه 16 علمی در دنیا و رتبه یک منطقه در حوزه تولید علم و دانش را از آن خود کند که این مهم به همت جمعی از دانشگاهیان به صورت اقدامات جهادی در محیط‌های دانشگاهی صورت گرفته است.

عرفانی اشاره‌ای به چشم‌انداز جهاددانشگاهی در گام دوم انقلاب داشت و گفت: جهاددانشگاهی با محوریت توانمندسازی جوانان در عرصه‌های گوناگون علمی و بهره گیری از ظرفیت و استعدادهای جوانان انقلابی می‌تواند ظرفیت‌های مضاعفی را در حوزه‌های علمی فراهم آورد.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان همدان مطرح کرد: این نهاد انقلابی در ذیل انجام این اقدامات، شاهد برکات بسیاری در حوزه جهش علم، خودکفایی و استقلال کشور در زمینه‌های مختلف خواهد بود.

وی اضافه کرد: جهاددانشگاهی مستعد ورود و حضور جدی در زمینه‌هایی چون «فناوری‌های نوین یا های‌تک»، «زیست شناسی مولکولی»، «انرژی هسته‌ای»، «سلول‌های بنیادی» و سایر عرصه‌های پژوهشی و صنعتی به روز است.

عرفانی ادامه داد: در دانشگاه پیام‌نور استان واحد مستقل جهاددانشگاهی وجود ندارد اما ارتباطات این دو مجموعه در حوزه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی به صورت نزدیک و در تعامل با دو یکدیگر در حال انجام است که به طور ویژه تعاملات دو مجموعه در زمینه‌های «کارآفرینی» و «صنعت» قابل ذکر است.

این مدرس دانشگاه در پایان گفت: برگزاری «ایده پارک»، تأسیس مراکز رشد و کانون‌های نوآوری از نمونه‌های همکاری مشترک دانشگاه پیام نور استان همدان، پارک علم و فناوری، جهاددانشگاهی و سایر نهادهای دانشگاهی است.

انتهای پیام