پنج‌شنبه 22 مرداد 1405

جهش 400 واحدی داوجونز در بازگشت از سقوط چند روزه

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
جهش 400 واحدی داوجونز در بازگشت از سقوط چند روزه

سهام وال‌استریت توانستند با جهشی بزرگ بخشی از سقوط چند روز اخیر خود را که اس‌اندپی و نزدک را از رکوردهای تاریخی خود پایین کشید، جبران کنند.

سهام وال‌استریت توانستند با جهشی بزرگ بخشی از سقوط چند روز اخیر خود را که اس‌اندپی و نزدک را از رکوردهای تاریخی خود پایین کشید، جبران کنند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، سهام وال‌استریت در پایان معاملات روز چهارشنبه (بامداد پنجشنبه به وقت تهران) توانستند با جهشی بزرگ بخشی از سقوط چند روز اخیر خود را که اس‌اندپی و نزدک را از رکودهای تاریخی خود پایین کشیده بود جبران کنند.

میانگین صنعتی داو جونز 439.58 واحد یا 1.6 درصد جهش کرد و به 27.940.47 واحد بازگشت. اس‌اندپی 2 درصد جهش کرد و به 3.398.96 واحد رسید. کامپوزیت نزدک 2.7 درصد جهش کرد تا در 11.141.56 واحد به کار خود پایان دهد.

این بهترین روز اس‌اندپی از 5 ژوئن تا کنون بود که در آن 2.6 درصد جهش کرده بود. این بزرگترین عملکرد روزانه شاخص نزدک از 29 آوریل تا کنون بود که در آن 3.6 درصد جهش کرده بود.

اما عامل اصلی رشد دیشب شاخص‌ها جهش سهام تکنولوژی بود. زیر شاخص تکنولوژی اس‌اندپی 3.4 درصد جهش کرد که این بالاترین جهش این زیرشاخص از 29 آوریل تا کنون است. با این حال این شاخص به علت سقوط در روزهای اخیر همچنان 8.4 درصد پایین‌تر از رکوردهای خود است‌.

سهام تسلا در بازگشت از بزرگترین سقوط یک روزه تاریخ خود 10.9 درصد جهش کرد. سهام اپل 4 درصد جهش کرد تا پیشتاز رشد شاخص داوجونز باشد. فیسبوک، آلفابت، آمازون و مایکروسافت هم رشد کردند.