پنج‌شنبه 19 تیر 1404

جوانه‌زدن زندگی از میان خاکستر / دانشجویان جهادگر پای کار آواربرداری زخم‌های جنگ 12 روزه آمدند

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
جوانه‌زدن زندگی از میان خاکستر / دانشجویان جهادگر پای کار آواربرداری زخم‌های جنگ 12 روزه آمدند

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو - سعید جلیلی: یک ماه از آن شب‌های وحشتناک و از هم پاشیده شدن خانه‌ها در اثر حمله جنایتکارانه رژیم صهیونی می‌گذرد. محله نارمک تهران یکی از نقاط مورد حمله قرار گرفته است. منزل دانشمند شهید هسته‌ای، سیدمصطفی ساداتی ارمکی که به همراه سه فرزند و همسرش به شهادت رسید در کنار دیگر منازل مسکونی تخریب شده، گواه مظلومیت مردمی است که در این جنایت شهید شدند. جنایتی که...

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو - سعید جلیلی: یک ماه از آن شب‌های وحشتناک و از هم پاشیده شدن خانه‌ها در اثر حمله جنایتکارانه رژیم صهیونی می‌گذرد. محله نارمک تهران یکی از نقاط مورد حمله قرار گرفته است. منزل دانشمند شهید هسته‌ای، سیدمصطفی ساداتی ارمکی که به همراه سه فرزند و همسرش به شهادت رسید در کنار دیگر منازل مسکونی تخریب شده، گواه مظلومیت مردمی است که در این جنایت شهید شدند. جنایتی که باید روایت شود. هنوز هم در دل این محله، خرابه‌ها و آوارها یادگار حمله‌ای هستند که رژیم صهیونیستی به خانه‌های بی‌دفاع مردم وارد کرد. خانه‌هایی که روزی پر از زندگی و امید بودند، حالا زیر بار سنگین این تجاوز درهم شکسته‌اند. اما در اینجا، در دل همین ویرانه‌ها، چیزی فراتر از تخریب به چشم می‌خورد: عزم و اراده‌ای که هیچ چیزی نمی‌تواند آن را متوقف کند.

اینجا نه فقط خرابه‌ها بلکه یک جنبش، یک حرکت عظیم از جنس انسانیت، شجاعت و همبستگی دیده می‌شود. جوانان دانشجو از دانشگاه‌ها، بچه‌های جهادی، مردمی که دلشان برای وطن می‌تپد، آمده‌اند تا خاک وطن را از زیر آوارها بیرون بکشند، زندگی را از نو بسازند و نشان دهند که در این سرزمین، هیچ چیزی نمی‌تواند اراده ملت را از هم بپاشد.

این زمین که امروز در دل خود بار ویرانی‌ها را حمل می‌کند، خاک مردانی را در خود دارد که تا آخرین قطره خون خود برای این سرزمین ایستاده‌اند. اینجا در کنار خانه یکی از شهدای هسته‌ای، دکتر سید مصطفی ساداتی و خانواده‌اش، که با شهادت خود نشان دادند که هیچ چیز نمی‌تواند آنان را از مسیر حق منحرف کند، قرار داریم. این خانه که روزی محفل علم و محبت بود، امروز در میان آوارها دفن شده است؛ اما این ویرانی فقط ظاهر قضیه است. حقیقتی بزرگتر از آن در دل این آوارها نهفته است.