حالا این رشته دوست داشتنی؛/ کشتی فرنگی ایران، لبِ مرز بهشت و جهنم
کشتی فرنگی از روز یازدهم برگزاری نوزدهمین دوره بازیهای آسیایی وارد میدان شد و بی شک به مدالهای طلای کاروان ورزش ایران در هانگژو، اضافه خواهد کرد.
به گزارش ورزش سه، حسن رنگرز که خودش طلای جهان را در کارنامه دارد و به عنوان مدیر ورزشی هم کارنامه قابل قبولی تا کنون به جای گذاشته، کمتر از یک ماه قبل هم در بلگراد و قهرمانی جهان عملکرد قابل قبولی با نایب قهرمانی تیمی در هدایت فنی کشتی فرنگی از خود به ثبت رساند.
در بازیهای آسیایی بر عکس قهرمانی جهان که ده وزن به روی تشک میروند، به مانند المپیک، شش وزن به رقابت خواهند پرداخت.
تیم کشتی فرنگی با سه مدال شاگردان حسن رنگرز در چهار وزن روز اول عملکرد بدی به نمایش نگذاشت، کسب دو نقره، یک برنز و یک حذفی در چهار وزن روز اول را نمی توان عملکرد افتضاح یا ضعیف برداشت کرد، در حقیقت کشتی فرنگی فعلا در برزخ است.
کسب دو طلا در دو وزن آخر آنها را راهی بهشت می کند، یک طلا و یک مدال جای انتقاد را میبندد و از دست دادن دو مدال روز آخر یا نهایت نگرفتن طلا کشتی فرنگی را وارد جهنم خواهد کرد.
به این موضوع باید توجه کرد که در دو وزن آخر و روز دوم رقابتهای کشتی فرنگی بازیهای آسیایی، شانس اول طلا از سوی دو کشتی گیر عنواندار و فنی ایران، محمدهادی ساروی و امین میرزازاده در 97 و 130 کیلو که هر دو قهرمان جهان شده اند، بسیار بالا است.
در مجموع کشتی فرنگی به معنی واقعی میتواند با دو طلا، دو نقره، یک برنز و یک حذفی به صعود کاروان ورزش ایران در جدول مدالی و بین کشورهای حاضر در بازیهای آسیایی هانژو کمک کند.
امروز صبح امین کاویانی نژاد در 77 کیلوگرم و ناصر علیزاده در 87 با کشتیهای خوب فینالیست اما هر دو کشتی گیر در فینال نتوانستند قابلیتهای خود را به نمایش بگذارند، درست مثل دانیال سهرابی در نیمه نهایی 67 کیلو تا فعلا به دو نقره و یک برنز اکتفا کنیم.
دو طلای فردا پنج شنبه در دوازدهمین روز بازیهای آسیایی را برای کشتی فرنگی کنار گذاشتهایم درست مثل المپیک 2024 پاریس که به کسب طلاهای 97 و 130 کیلوی کشتی فرنگی با توجه به توان فنی ساروی و میرزازاده میشود دل بست.
دو طلای دو وزن آخر، می تواند سینه کشتی فرنگی کاروان ورزش ایران را سپر کند و آنها را بهشت نشین کاروان ورزش ایران در بازیهای آسیایی 2022 هانگژوی چین.
پوریا تابان