پنج‌شنبه 4 دی 1404

حجت‌الاسلام سیدکمیل باقرزاده رایزن جدید فرهنگی ایران در لبنان شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
حجت‌الاسلام سیدکمیل باقرزاده رایزن جدید فرهنگی ایران در لبنان شد

تهران - ایرنا - حجت‌الاسلام سیدکمیل باقرزاده با حکمی از سوی رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان رایزن جدید فرهنگی ایران در لبنان منصوب شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، مهدی ایمانی‌پور در حکمی حجت الاسلام سیدکمیل باقرزاده را به عنوان رایزن فرهنگی ایران در لبنان منصوب کرد.

حجت‌الاسلام سیدکمیل باقرزاده دانش‌آموخته کارشناسی ارشد فقه و حقوق اسلامی مدرسه عالی شهید مطهری است و مقطع دکتری فقه و مبانی حقوق را در دانشگاه مذاهب اسلامی گذارنده و سابقه سال‌ها حضور در دروس خارج فقه رهبر معظم انقلاب، آیت الله مجتبی تهرانی و آیت الله هاشمی شاهرودی را در کارنامه خود دارد.

مدیریت تدوین اسناد راهبردی فرهنگی جمهوری اسلامی در حوزه عراق و سوریه و مدیریت انتشارات مجموعه آثار رهبر معظم انقلاب به زبان عربی با عنوان «دار الثوره الاسلامیه» از سوابق باقرزاده است

وی در پنج سال اخیر به عنوان مدیر عربی - آفریقای دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی و مسؤول رسانه‌های عربی و جهان اسلام این دفتر، مشغول به فعالیت بوده که در این دوره با انتشار کتب و آثار مرتبط با رهبر معظم انقلاب به زبان عربی و رایزنی با نخبگان این کشورها خصوصا لبنان، سوریه و عراق، توانسته جریان فرهنگی - رسانه‌ای قابل توجهی را پیرامون آثار و اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب ایجاد کند.

حجت الاسلام باقرزاده همچنین مسؤولیت میز کشورهای عربی و منطقه خلیج فارس در معاونت ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری و نیز دبیری کارگروه‌های سازمان‌های مردم نهاد و رسانه‌های بین‌الملل در دفتر معظم‌له را بر عهده داشته است. حضور در جبهه مقاومت سوریه و مبارزه با گروه‌های تروریستی تکفیری به عنوان رزمنده داوطلب بسیجی و آشنایی با زبان عربی از جمله ویژگی‌های حجت‌الاسلام باقرزاده است.

مدیریت تدوین اسناد راهبردی فرهنگی جمهوری اسلامی در حوزه عراق و سوریه و مدیریت انتشارات مجموعه آثار رهبر معظم انقلاب به زبان عربی با عنوان «دار الثوره الاسلامیه» از دیگر سوابق باقرزاده است.

بنا بر این گزارش، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان مرکز دیپلماسی عمومی جمهوری اسلامی ایران برای یکپارچه‌سازی فعالیت‌های فرهنگی در خارج از کشور با وظیفه ارائه تصویری روشن از فرهنگ و تمدن ایرانی - اسلامی به جهانیان، به سال 1374 تاسیس شد.

این سازمان که دیپلمات‌های فرهنگی ایران را به دیگر کشورها اعزام می‌کند، اکنون با داشتن بیش از 80 نمایندگی فرهنگی در 60 کشور از جهان، در تلاش است تا در قالب فعالیت‌های متنوع و گوناگون مخاطبان خود را با گوشه‌هایی از تمدن کهن هفت هزار ساله این مرز و بوم و دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران آشنا کند و چهره رحمانی اسلام را به همراه توانمندی‌ها و پیشرفت‌های علمی و فرهنگی و جاذبه‌های گردشگری جمهوری اسلامی ایران، به مردم جهان بشناساند. برگزاری هفته‌های فرهنگی ایران در دیگر کشورها و همچنین چاپ و انتشار برخی از منابع مهم تمدنی به زبان بومی دیگر کشورها از جمله فعالیت‌های نمایندگان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است.

برچسب‌ها

حجت‌الاسلام سیدکمیل باقرزاده رایزن جدید فرهنگی ایران در لبنان شد 2