سه‌شنبه 16 بهمن 1403

حجوم ایرانیان برای خرید خانه در این کشور

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع

تعداد خانه‌های خریداری شده در ترکیه از سوی ایرانی‌ها نشان می‌دهد که با دلار حدود 42 هزار تومانی بیش از 16 هزار میلیارد تومان ارز از کشور خارج شده است.

در حالی که با زلزله مهیب 6 فوریه 2023 (17 بهمن 1401) در ترکیه تصور می‌شد جریان سرمایه‌گذاری خارجی تا مدتی به بخش املاک این کشور ورود نشود یا مقدار آن کاهش یابد، اما براساس آمارهای مرکز آمار ترکیه، ایرانی در ماه فوریه تعداد 446 فقره و در ماه ژانویه نیز 526 خانه در ترکیه خریداری کرده‌اند.

به عبارتی شهروندان کشورمان در 2 ماهه نخست سال 2023 تعداد 972 ملک در ترکیه خریده‌اند که ارزش ریالی آن با دلار حدود 42 هزار تومانی بیش از 16 هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

طبق آمارهای ترکیه، ایرانی‌ها در خرید ملک پس از روس‌ها رتبه دوم را به خود اختصاص داده و با عراق که در رتبه سوم است، فاصله قابل‌توجهی دارند.