دوشنبه 5 آذر 1403

حداد عادل

حداد عادل

وب‌گاه خبر آنلاین

خانه ملت نوشت: زهره الهیان با اشاره به سفر هیاتی از ایران به نیویورک گفت: با توجه به اتهاماتی که درباره حوادث اخیر جمهوری اسلامی ایران در جوامع حقوق بشری مطرح شده است، این سفر با هدف تبیین وضعیت داخل کشورمان و واقعیت‌های داخلی برای مقامات سایر کشورها انجام گرفت.

وب‌گاه خبر آنلاین

دانشجو نوشت: عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هیچ کجای دنیا مسئله کشتن، درگیری، اغتشاش و شکستن چارچوب قانون را نمی‌پذیرند؛ اما من شنیدم که حدود 140 نفر از نیروی‌های تامین کننده امنیت به شهادت رسیده اند، چون آن‌ها با پینت بال در مقابل اغتشاشگران ایستادند و اغتشاشگران سلاح و چاقو داشتند.

وب‌گاه مشرق نیوز

نشست دو روزه رؤسا و دبیران شورای ائتلاف استان‌ها در روزهای پنج‌شنبه و جمعه 10 و 11 آذرماه برگزار می‌شود.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایرنا نوشت: فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: حل ریشه‌های این خیزش اعتراضی فقط در توان حکومت نیست، به کمک جامعه مدنی نیاز دارد. اگرچه حکومت نیز تا کنون چشم‌اندازی امید بخشی نشان نداده و این قصور بزرگی است و اگر حکومت به آن 70 درصد، جمعیت ساکت، افق‌های امیدوارکننده نشان ندهد، افق‌های دیگری می‌تواند شکل بگیرد که یکی از آن‌ها «مطالبه تغییر حکومت» است.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: راستینه گفت: در تمام دنیا مجازات‌ها در مقوله‌هایی که حکمرانان به دنبال آن هستند اگر موضوع یک پدیده اجتماعی باشد مجازات تعیین شده متناسب با آن پدیده در نظر گرفته می‌شود. حجاب یک مسئله اجتماعی است که با بنای دینی و ارزشی ما یک مسئله اعتقادی هم هست. اگر این پدیده اجتماعی باعث شود آسیب‌های اجتماعی را هم به همراه داشته باشد باید مجازات‌ها متناسب با این پدیده اجتماعی باشد.

وب‌گاه خبر آنلاین

داوری از اقدام استاندار قم تفکیک بانوان بر اساس حجاب برای دریافت خدمت در مجموعه های اقتصادی و بانک ها، انتقاد کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایلنا نوشت: سردار سلامی گفت: اینجا حق و باطل از هم قابل تشخیص است، در یک طرف ترامپ، بایدن، بن سلمان، مکرون، نخست وزیر انگلیس و نتانیاهو ایستاده است و یک طرف امام ما و ولی امر مسلمین و جوانان غیور و وطن‌دوست ایستاده‌اند.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایلنا نوشت: سردار جوانی گفت: جهاد تبیین ما این است که رهبر را آنطور که هست معرفی کنیم چرا که امروز بسیاری از ملت‌ها به خاطر اینکه رهبری حکیم مانند رهبر ما ندارند، غبطه می‌خورند. حتی آمریکایی‌ها هم مشکل اصلی خود را فقدان رهبر حکیمی می‌دانند که استقلال و عزت را حفظ کرده و کشور را در تمام حوزه‌ها به سمت جلو هدایت کند.

وب‌گاه خبر آنلاین

اعتماد نوشت: عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: بحران اخیر کار خارجی‌ها نیست؛ ممکن است برخی کشورها در راستای منافع خود تحرکاتی داشته باشند، اما زمینه جنبش اخیر از درون کشور می‌جوشد. یعنی امریکا اینقدر قدرت دارد که وارد کشور ما شود و جوانان ما را حدود 70 روز در صحنه نگه دارد؟ اگر این اندازه قدرت و نفوذ دارد، وای به حال نیروهای امنیتی ما. من معتقدم اینگونه نیست و ریشه اعتراضات...

وب‌گاه خبر آنلاین

فعال اصولگرا و عضو پیشین شورای شهر تهران با انتقاد از عملکرد دولت سید ابراهیم رییسی می گوید:«فرد را اعدام می کنند به این دلیل که سکه طلا از 800 تومان به یک و نیم میلیون افزایش یافت. همین که داشتید آن شخص را اعدام می کردید به 5 میلیون تومان رسید. آن بقیه اش را کی اضافه کرده است؟ این یک مشکل حاکمیتی است. نقش باندهای سکوت کننده متصل به ثروت و قدرت را نبایم دست کم بگیریم.»

خبرگزاری تسنیم

کتاب «گیسوان کابلی» نمونه‌ای از حرکت‌های فرهنگی در میان جامعه ایران برای نشان دادن پیوندها میان فارسی‌زبانان به‌ویژه با کشور همسایه شرقی یعنی افغانستان است.

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: مسئول وضع موجود دولتی است که با «تکرار» شما هشت سال سکان اداره کشور را در دست داشت و با همه تمهیداتی که برایش از سوی رهبر معظم انقلاب فراهم شد نتوانست تا به آخر زانویش را از گلوی مردم بردارد... اکنون چرا به دروغ رهبر معظم انقلاب اسلامی را با فرافکنی و فرار از مسئولیت خود در حمایت از این دولت‌ها، مسئول وضع موجود معرفی می‌کنید؟

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: مشاور رهبر انقلاب تاکید کرد: آیا سپاه پاسداران و بسیج در این جریانی که شاهد هستیم نمی‌تواند با علم و آگاهی ماجرا را زودتر جمع کند؟ من مطمئن هستم این جریان به تعبیر مقام معظم رهبری به زودی جمع می‌شود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

«ائتلاف ضد ایران» گزارش سازندگی است از اتفاق آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان که در یک پیمان نانوشته فشارها علیه جمهوری اسلامی را افزایش داده‌اند. هفت‌صبح از «گوشی هندی، ساخت، مونتاژ ایران و با برند نوکیای فنلاندی» خبر داده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

تسنیم نوشت: حاجی حیدری با بیان اینکه اعتراضات را مردمی و نسلی نمی‌داند اضافه کرد: «ما چندین سال است منتظر خروج و اعتراض گسترده مردم به دلایل اقتصادی هستیم و همین که مردم با این اتفاقات همراهی نکردند برای ما جای سوال دارد. اگر این اعتراضات برای یک نسل بود یا مردمی بود، شب‌ها نباید خواب می‌داشتیم. حتی اگر یک یا چند سکتور خاص مثل زنان یا حاشیه‌نشینان یا.... در این اعتراضات دخالت داشتند...

وب‌گاه عرشه آنلاین

مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی گفت: در اتفاقات اخیر اغتشاشگران اعتراف کردند بهای شعارنویسی و عمامه پرانی را با ارز دیجیتال دریافت کردند.