حداد عادل
حداد عادل
کیهان نوشت: وجود «گشت امنیت اخلاقی» و نهادهایی که در جهت سلامت اخلاقی جامعه فعالند، ضروری هستند.
شرق در مطلبی به قلم صالح نقرهکار نوشت: دوقطبیشدن یا حق و باطل دیدن مطلق طرف مقابل باب گفتوگوها را سد میکند. هر طرف ماجرا فرزندان وطن هستند. مبادا دل دشمن را با تقابل و انشقاق به دست آوریم و دوستان را برنجانیم تا به تعبیر فردوسی دل و بخت دشمن سیاه باشد و مردمان این سرزمین «درفش خجسته به دست اندرون، گرازان و شادان و دشمن نگون» شوند.
ایسنا نوشت: حجت الاسلام رستمی گفت: در 10 سال گذشته وضعیت اقتصادی مطلوبی را نداشتهایم، تصریح کرد: باید بپذیریم در جامعه ما مشکلات زیر ساختی وجود دارد.
اقتصادنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: من نوع برخورد گشت ارشاد را جامع، کامل و متناسب با مسائل جامعه نمی بینم و ضعف های جدی در آن می بینم که حتما باید اصلاح شود.
عباس سلیمی نمین گفت: در سبک زندگی غربی هرگز زن شأنیت پیدا نمی کند ولی ما در مسائل فرهنگی به گونه ای عمل کرده ایم که زن دارد به این وادی می افتد که فکر می کند شما دارید با او یک برخورد غیر انسانی به عمل می آوریم.
مسائلی تبدیل به بحران میشود که واقعا آدم تعجب میکند. مثلا با مختلطشدن سلف دانشگاهها مخالفت میشود. خب چرا؟ مگر در رستوران و سینما و دهها جای دیگر زنان و مردان در کنار هم نیستند؛ حالا چه میشود که حضورشان توأمان در سلف دانشگاه تبدیل به یک امر ممنونع میشود؟
ایسنا نوشت: آیتالله مهدوی با بیان اینکه کشورهای غربی به زور و جبر حجاب را از سر زنان جدا میکنند، افزود: ما از نیروی انتظامی و دستگاه قضائی درخواست داریم که با قوت با اشراری که به دنبال بی حیایی و فحشاء در جامعه هستند، برخورد شود.
عطاءالله مهاجرانی به آیت الله محمدتقی پورمحمدی، هضو مجلس خبرگان رهبری پاسخ داد.
ایسنا نوشت: رهپیک گفت: آنچه مورد تهدید و هجمه دشمنان قرار گرفته، اصل نظام اسلامی و قدرت روزافزون آن است و موضوعاتی مانند حجاب و بیحجابی برای آنها تنها یک بهانه است.
دنیای اقتصاد نوشت: تحولات اخیر در کشور شکاف میان اصولگرایان راعمیقترکرده است.
جماران نوشت: عبدالحسین خسروپناه در برنامه شیوه در شبکه 4 گفت: اگر واقعا حزب واقعا بود اساسنامه داشت، مرامنامه داشت، مردم و نخبگان قدرت پیش بینی داشتند. مردم می توانند اظهارنظر کنند، نقد کنند.
یک نماینده نوشت: سوپر انقلابیهایی که در بروز ناراحتی مردم، سرخوردگی جوانان حامی گفتمان اصیل انقلاب اسلامی و اتفاقات این روزها سهیم هستند و با مواضع و رفتارهای تندشان تصویری غلط و نگران کننده از نیروهای انقلابی و انقلاب مظلوم مردم ایران و آینده کشور طراحی کرده اند و اتفاقا باید پاسخگوی این شرایط باشند، بازهم با کمال پررویی چماق حذف و تهمت به دست گرفته اند.
ایسنا نوشت: توانگر نماینده تهران در مجلس نوشت: امیرحسین ثابتی، محمدصادق کوشکی و سایر هفکرانشان در این جریان که دیگران را متهم به سکوت می کنند خوب است به سایت رسمی آقای سعید جلیلی مراجعه کنند و از او سوال کنند که چرا تنها موضع گیری رسمیاش مربوط به 27 مهر یعنی یک ماه پس از شروع آشوبهاست. یا مثلا بگویند که موضع آقای صادق محصولی درباره این اتفاقات چه بوده؟ سکوت کرده یا مشغول عزل و نصب...
جماران نوشت: دبیرکل مجمع نیروهای خط امام گفت: گاهی در بعضی دانشگاهها با دانشجویان به گونهای برخورد میشود که انگار این افراد اساساً با نهاد دانشگاه بیگانه هستند و توجه ندارند که اینها فرزندان شما و آیندهسازان همین کشورند، چرا با آنها بی مهری میکنید؟
ایرنا نوشت: بهادری جهرمی با اشاره به شعار دانشجویان در حمایت از علی کریمی بازیکن سابق تیم ملی ایران، بیان کرد: وی می تواند به داخل کشور برگردد، کسی با وی مشکلی ندارد؛ دیکتاتوری رسانهای اجازه نمیدهد که صدای واقعیت و حقیقت حتی به گوش ورزشکاران برسد.
مجتبی توانگر گفت: سوپر انقلابیهایی که در بروز ناراحتی مردم، سرخوردگی جوانان حامی گفتمان اصیل انقلاب اسلامی و اتفاقات این روزها سهیم هستند و با مواضع و رفتارهای تندشان تصویری غلط و نگران کننده از نیروهای انقلابی و انقلاب مظلوم مردم ایران و آینده کشور طراحی کرده اند و اتفاقا باید پاسخگوی این شرایط باشند، بازهم با کمال پررویی چماق حذف و تهمت به دست گرفته اند.