حداد عادل
حداد عادل
فارس نوشت: سردار حسنزاده گفت: جوانانی که فریب خوردهاند باید مسیر خود را از عوامل جنایتکار و آشوبگر جدا و نسبت خود را با مردم و امنیت کشور تعریف کنند.
ایلنا نوشت: سعادتی بیشه سری نماینده بابل در مجلس تاکید کرد: برخورد قاطعانه با هنجارشکنان فرهنگی که برهنگی را در پیش گرفته اند پیش از گذشته باید انجام گیرد و به هیچ عنوان نباید از اجرای قانون عفاف و حجاب که 17سال است خاک می خورد عقب نشینی کرد.
ایلنا نوشت: وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: مشکل کشور همینمرز بندیهای بیخود و همین اختلافاتی است که دشمن ایجاد میکند... یک روحانی که جز فرودستها حساب میشود از خیابان رد میشود و عمامه او را میاندازند، اینها از جای دیگر عصبانی هستند. تلافی مشکلات را بر سر آخوندی که به نان شب محتاج است میآوردند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «غلامعلی حدادعادل» رئیسفرهنگستان زبان و ادب فارسی، با اشاره به فعالیت جدید ادبی خود در حوزه دفاع مقدس اظهار داشت: جدیدا مشغول نگارش خاطرات خود از برادر شهیدم «مجید حدادعادل» میباشم؛ شخصا خاطرات زیادی از دوران انقلاب و دفاع مقدس از ایشان دارم. شهید مجید حدادعادل در اسفند ماه سال 1330 در تهران متولد شد. بعد از تحصیلات ابتدائی و متوسطه در سال 1348...
ایسنا نوشت: جانشین فرمانده کل انتظامی کشور خود حجاب و عفاف را یک قدرت ملی دانست و تاکید کرد: انقلاب اسلامی به خاطر حفظ همین ارزش ها شکل گرفت اما اگر یک عده این ارزش را مورد هجمه قرار دادند باید بدانند مورد لعن و نفرین همگان هستند چراکه وقوع اغتشاشات بخش زیادی از توان عملیاتی انتظامی را به سمت کنترل این موارد پیش برد و متاسفانه در برخی زمینه ها با افزایش جرائم روبه رو بودیم؛ همه آن ها...
آفتاب نیوز نوشت: وقتی شورای انقلاب فرهنگی، مصوبه و توصیهای در این خصوص نداشته و دبیر آن اعلام میکند که حتی ضرورتی برای برگزاری کلاسهای آموزشی در مقر گشت ارشاد (خیابان وزرا) برای افراد بیحجاب وجود ندارد، کدام دستگاه و نهاد است که یک چنین بحران فراگیری را در کشور به وجود آورده است؟ آیا وزارت کشور دولت سیزدهم بدون مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دستورالعمل برخوردهای سلبی گشتهای ارشاد...
اقتصاد نیوز نوشت: محمد طبیبیان، اقتصاددان نوشت: شاید شایسته باشد، درسهای لازم را از یک تجربه پرهزینه بگیریم و آن را تکرار نکنیم. مسیر حوادثی که اکنون در جریان است، به هر طرفی که منعطف شد و به هر شرایطی که همگرا شد، این مجموعه بزرگ انسانی باید با دقت توجه کنند که زمینه به دست افراد خشونتورز بیمنطق، خردستیز، فرصتطلب و کاسهلیس نیفتد که به اصطلاح ضربالمثل عوام تغاری را بشکنند، ماستی...
عصرایران نوشت: این خاک، خون نمیخواهد، تشنه مدارا، گفتگو، برادری، صلح و آزادی است... این که یک دولت - ملت بزرگ و متحد، به چنین وضعی گرفتار آیند که با تیر و چاقو و سنگ و باتوم به جان هم بیفتند، یعنی فاجعهای بزرگ اتفاق افتاده و فجایع بزرگتری در راه است.
سید عباس صالحی نوشت: راهی جز گفتگو و اصلاح نیست. زمان را از دست ندهیم..
ایلنا نوشت: فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: بستر گفتوگویی که بخواهد شکل بگیرد، هم مهم است. اینکه در کجا و چگونه و چه افرادی قرار است این گفتوگو را انجام دهند هم اهمیت دارد.
جماران نوشت: عاملی در یک برنامه تلویزیونی گفت: بخش عظیم مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی مربوط به نهادهای تعلیم و تربیت است، صداوسیما، آموزش و پرورش، وزارت ارشاد و حوزه های علمیه است. باید شناخت جامعه را تقویت کنیم.
شفقنا نوشت: آیت الله العظمی جوادی آملی تاکید نمودند: بله، «زن» هست، «زندگی» هست، «آزادی» هست، مرد هم همین طور است، همه اینها سرجایش محفوظ.
ایسنا به نقل از بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه نوشت: دولت و مسوولان باید مساله را بفهمند. متاسفانه یگانه شیوهای که حاکمیت با معترضان برخورد میکند شیوه مواجهه پلیسی است.
جماران نوشت: عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: ما باید با شورای نگهبان هم صحبت کنیم که وقتی در سازوکارهای آنها بی کیفیت ها به سهولت عبور می کنند و با کیفیت ها نمی توانند عبور کنند، نمیشود قانون گذاری با کیفیت کرد.
ایسنا نوشت: یک استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه فروپاشی در دستور کار اعتراضات جامعه نیست، گفت: اگر جامعه احساس کند حکومت به دنبال ایجاد تغییر است، اعتراضات خود را پایان می دهد.
روزنامه اطلاعات در یادداشتی از مسئولان خواسته از زیاد و تحکمآمیز صحبت کردند خودداری کنند و بگذارند عقلا و متخصصان سخن بگویند.